Notícia

Millores a la carretera de La Molina

Nou pavimentat en trams de l'avinguda d'Alp i Super Molina

carretera,pavimentat,la_molina
Millores a les avingudes d'Alp i Super Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les avingudes d'Alp i Super Molina són vials urbans que serveixen d'accés principal a l'estació d'esquí de La Molina des del vessant de la Cerdanya.


Aquests dies l'Ajuntament d’Alp ha començat diverses actuacions urbanístiques a la zona de La Molina. Es tracta d'un conjunt de millores d'entre els quals en destaca el nou pavimentat de les avingudes d’Alp i Super Molina. Per més endavant està previst fer una reforma integral de les voreres i restaurar la passarel·la elevada de l’estació de tren.

Són millores que complementen les que es van fer el 2018 a la carretera GIV-4082, d'accés a La Molina des d'Alp, en aquell cas promogudes per la Diputació de Girona. Tan aquesta carretera com les avingudes d'Alp i Super Molina, vials urbans, pateixen un desgast important pel fet de trobar-se ubicades en una zona obaga, així com pel pas continuat de llevaneus en temporada d'hivern. A més, s'han convertit en una alternativa més ràpida i còmoda a la N-260, especialment en el seu vessant nord o de la Cerdanya.

La GIV-4082 i els vials abans esmentats esdevenen l'accés principal a l'estació d’esquí de La Molina des de la Cerdanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny