Notícia

Millores a la carretera de La Molina

Nou pavimentat en trams de l'avinguda d'Alp i Super Molina

carretera,pavimentat,la_molina
Millores a les avingudes d'Alp i Super Molina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les avingudes d'Alp i Super Molina són vials urbans que serveixen d'accés principal a l'estació d'esquí de La Molina des del vessant de la Cerdanya.


Aquests dies l'Ajuntament d’Alp ha començat diverses actuacions urbanístiques a la zona de La Molina. Es tracta d'un conjunt de millores d'entre els quals en destaca el nou pavimentat de les avingudes d’Alp i Super Molina. Per més endavant està previst fer una reforma integral de les voreres i restaurar la passarel·la elevada de l’estació de tren.

Són millores que complementen les que es van fer el 2018 a la carretera GIV-4082, d'accés a La Molina des d'Alp, en aquell cas promogudes per la Diputació de Girona. Tan aquesta carretera com les avingudes d'Alp i Super Molina, vials urbans, pateixen un desgast important pel fet de trobar-se ubicades en una zona obaga, així com pel pas continuat de llevaneus en temporada d'hivern. A més, s'han convertit en una alternativa més ràpida i còmoda a la N-260, especialment en el seu vessant nord o de la Cerdanya.

La GIV-4082 i els vials abans esmentats esdevenen l'accés principal a l'estació d’esquí de La Molina des de la Cerdanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny