Notícia

Helly Hansen actualitza el seu Base Layer més venut

En millora la protecció i amplia el seu compromís amb el medi ambient

Helly Hansen actualitza el seu Base Layer més venut
Helly Hansen actualitza el seu Base Layer més venut Autor/a: Helly Hansen
La Lifa Merino Midweight Hoodie fa servir la càlida tecnologia LIFA® Merino de Helly Hansen amb una construcció 2 capes que ajuda a mantenir la calor. Cada Base Layer LIFA® Merino està tenyida en solució per eliminar les aigües residuals nocives, a més la llana Merino de les ovelles és un material ètic-sostenible.


Els primera capa són la base essencial per a mantenir-sec i confortable en totes les activitats i condicions climàtiques d'hivern; i Helly Hansen segueix innovant en les solucions més efectives i pensades per a professionals i entusiastes de l'outdoor. Per a aquesta tardor i hivern, Helly Hansen introdueix la Lifa Merino Midweight Hoodie, una peça estrella (amb més de 72 Mio d'unitats venudes a tot el món) que garanteix la calor i l'excel·lent gestió de la humitat, tant si estàs en el telecadira o a pistes.

La Lifa Merino Midweight és una de les peces més venudes de Helly Hansen. Ara, hem actualitzat el pes mitjà de la Lifa Merino de 225 g / m2 amb una construcció de jersei, que inclou una dessuadora amb caputxa que elimina tots els punts freds per a aquests dies tan extrems a les muntanyes. L'escot frontal de la nova dessuadora s'eleva entorn la cara per cobrir la barbeta i el coll, eliminant el voluminós passamuntanyes. Quan no es fa servir la dessuadora, la caputxa i el coll queden plans.

"El nostre desig és enfocar la categoria amb el que els nostres usuaris ens exigeixen, una base layer que el mantingui calent en els dies més ventosos, asseguts al telecadira, alhora que resulta igual d'efectiu per a una sortida a camp", afirma Philip Tavell, director gerent de la categoria de Base Layers d'Helly Hansen. "La dessuadora amb caputxa de Lifa Merino de pes mitjà ofereix una protecció superior per dies ventosos, alhora que ofereix un excel·lent control de la humitat per a qualsevol nivell d'activitat a les pistes".

La Lifa Merino Midweight Hoodie fa servir la càlida tecnologia LIFA® Merino de Helly Hansen amb una construcció 2 capes que manté la calor: 100% llana Merino woolen l'exterior i 100% LIFA® a l'interior. El teixit LIFA® es basa en una tecnologia de fil que allunya la humitat de la pell i la transporta a la superfície del teixit on s'evapora, aportant calidesa i confort a l'usuari. La combinació de dues capes ofereix una mitjana de 56% d'una millor transportació de la humitat en comparació amb el teixit de llana 100%; mentre que la llana Merino, duradora i suau, proporciona una fantàstica calidesa amb el benefici addicional del control natural de l'olor antimicrobià. P.V.P .: 110 €.

Compromesa amb el medi ambient

La actualitzada col·lecció LIFA® Merino també reafirma el compromís de Helly Hansen amb el medi ambient a través de solucions de tenyit conscient i el proveïment de llana Merino de les ovelles. Cada Base ahir LIFA® Merino està tenyida en solució, el que elimina les aigües residuals nocives; alhora que tota la llana Merino utilitzada en els Base Layers d'Helly Hansen prové de ZQ Merino, el líder global en subministrament de llana ètic-sostenible.La nova col·lecció LIFA® Merino inclou una lleugera capa base de 160 g / m2, que permet als usuaris més opcions per satisfer les seves pròpies necessitats. La dessuadora amb caputxa Lifa Merino Midweight Hoodie estña disponible en estils específics per a home i dona, alhora que disposa d'un patalón de pes mitjà Lifa Merino Midweight Pant que completa el kit base layer.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny