Notícia

Masella activa la venda del passi de temporada 2020-21 i manté preus

Entre les novetats per aquesta temporada hi ha la substitució del forfet adhesiu pel forfet de xip electrònic

masella,esquiadora
Masella activa la venda del passi de temporada 2021 i manté preus Autor/a: Diaridelaneu.cat
Masella, l’estació que tradicionalment al Pirineu és la primera en obrir temporada i la darrera en tancar-la, ha anunciat que obriran portes així que les condicions ho permetin. I un cop confirmada una obertura que semblava condicionada a la pandèmia del coronavirus, també han posat a la venda les diferents modalitats d’abonaments que ofereixen als seus clients.


masella-coma-oriola-10-novembre-2017-gPrimer dia d'obertura de pistes a Masella (Imatge d'arxiu).

L'actual context que marca la pandèmia de la Covid-19 no serà un impediment perquè puguem tornar a gaudir de l'esquí alpí o l'snowboard. I des de Masella no només s'ha afegit al llistat d'estacions que estan confirmant l'obertura, sinó que fa només uns dies ja van avançar al seu portal quines novetats trobaran els esquiadors a les seves pistes.

Pel que fa als protocols sanitaris a seguir per fer compatible la pràctica dels esports de neu, l'estació ha informat que "seguirà les recomanacions que marquen les autoritats sanitàries".

Obertura el primer dia de novembre que les condicions ho permetin

L'inici i tancament de les temporades de neu al Pirineu en els darrers anys han vingut marcades precisament per Masella. Des del web de l'estació recorden que "Masella ha consolidat la tradició de ser la primera estació que obre portes i de ser la darrera en tancar-les. Des dels departaments de muntanya i comercial de l'estació us anunciem que enguany, tot i la situació generada per la Covid-19, la tradició no es trencarà" i  senyalen que les instal·lacions i pistes "s’obriran les instal·lacions així que les condicions de neu ho permetin".

Els responsables de l'estació donen per fet que la temporada funcionarà amb la máxima normalitat possible i que si per una banda "s'obrirà el primer cap de setmana de novembre que les condicions de neu ho facin viable", per l'altra extrem de temporada s'allargarà la campanya "mentre la neu a pistes ho continua permetent".

Masella, àrea esquiable segura
 
Des del blog de Masella es destaca que l'entorn incomparable de l'estació "és una zona segura per a la pràctica dels esports d’hivern ja que els seus espais oberts fan que la propagació de la COVID-19 no sigui favorable". No obstant això l'estació ha publicat un seguit de recomanacions que els esquiadors que visitin l'estació hauran de tenir ben presents. Precisament ahir dijous l'ACEM (Associació catalana d'estacions de Muntanya) també va fer públic el seu manual de mesures preventives a seguir per evitar el contagi i la propagació de la Covid-19 a les estacions catalanes.

La novetat: abonament electrònic

Aquest any sí, era el moment de fer el canvi. Un dels canvis que trobaran els esquiadors de Masella en el tema dels forfets serà que aquests passen a ser un xip. És a dir, els forfets de dia ja no seran el clàssic paper adhesiu amb anella per penjar a la jaqueta. I els abonaments abandonen el format de targeta de crèdit de PVC i passen a ser un forfet mans lliure.

Seran més lleugers i incorporen un xip electrònic que permet l’obertura del torn d’accés al remuntador. Les portes d'entrada als telecadires els detecten i automàticament s'obren per deixar el pas obert cap a la plataforma d'embarcament.

team_axess-5Masella incorpora la tecnologia del xip electrònic en els seus forfets (Foto: arxiu).

A la venda via online i mantenint els preus

Els abonaments de Temporada de Masella i el d’Alp2500 (La Molina+Masella), així com els abonaments per a l’esquí nocturn, s'han posat a la venda des d'aquest dimecres a través del web www.masella.com. Es mantenen els preus de la temporada passada i es posen a la venda en diferents modalitats. A més, els preus estaran en oferta fins al 31 de novembre.

Continuen els abonaments "a la carta"
Dins l'extens ventall d’abonaments de temporada de Masella cal recordar que hi ha els que s'anomenen "a la carta" i que permeten esquiar en dies Feiners (de dilluns a divendres), sis dies qualsevol que no siguin dissabte, abonaments transferibles d'empresa, abonaments de tardes o abonaments de només diumenges.

També ens recorden que amb els abonaments de Temporada de Masella s'ofereix la possibilitat d'esquiar gratuïtament, en forma de talonari d'invitacions, en diferents estacions d'arreu del món. Les condicions d'aquests forfets de regal d'altres estacions són les mateixes que les condicions del tipus d'abonament contractat. Dins el talonari d'invitacions també s'ofereixen vals de descompte o invitacions de diferents establiments comercials o de serveis de la Cerdanya.
 
Per als clients que la temporada 2019-20 van tramitar l'Abonament de Temporada, de No Dissabtes, de Feiners d‘adult, d’infant o de veterà I de Masella o Alp 2500, i renoveu l’abonament, rebran un conjunt de forfets extres valorats en 100 €.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny