Notícia

Forfet de temporada amb garanties de devolució a Les Angles

El passi es comercialitza amb descompte del 15% si s'adquireix abans del 30 de novembre

angles,esquiadora,mermet
Forfet de temporada amb garanties de devolució a Les Angles Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les Angles garanteix l'abonament del forfet de temporada proporcionalment al període que l'estació o la frontera quedi confinada. Aquest és en síntesi el sistema de garantia que ofereix la gran estació del Capcir.


els-angles-pista-esquiadora

Les Angles, la gran estació del Capcir, ha començat aquesta setmana la comercialització del seu forfet de temporada. Una comercialització que s'adapta a l'actual context de la pandèmia i per al qual garanteix una compensació amb reemborsament, o un abonament, si els seus compradors no en poder gaudir al 100% dels dies programats d'obertura a l'estació d'esquí.

En síntesi, el que proposen a Les Angles és una compensació amb reemborsament o un abonament que es faria efectiu per als forfets de temporada 2021-22, i ho faria amb un import que seria equivalent en percentatge als dies d'un possible tancament anticipat amb motiu de la pandèmia.

Així, en cas de confinament obligatori de l'estació, i que aquest sigui declarat per les autoritats administratives, o també per tancament de fronteres durant la temporada 2020-2021, l'estació d'esquí  aplicarà una compensació econòmica o un abonament per a la temporada 2021/2022. 

Aquest abonament o reemborsament s'aplicarà de forma equivalent al percentatge de dies de no obertura de l'estació. És a dir, comptant que la temporada estigués programada, posem per cas de 120 dies, i en el supòsit que el confinament obligués a tancar-la durant 60, això suposaria un abonament del 50% del preu pagat per al passi de temporada d'aquesta estació. L'abonament, en aquest supòsit, seria de la meitat de l'import pagat.

pistes-trepitjades-les-angles-fressada

Comença la venda online en promoció fins al 30 de novembre

Les Angles ha començat aquesta setmana la comercialització del seu forfet per mitjà de la web www.forfait-ski.lesangles.com . S'ofereix la possibilitat de pagar-lo en tres terminis sense que això suposi cap tipus de despesa. A més, i fins al 30 de novembre, el preu del passi té un estalvi en el seu import de venda d'aproximadament un 15%. Si amb tarifa normal el preu és de 581 €, ara queda per 493 €. Els preus dels passis amb preu reduït (estudiants, col·lectius específics, etc.), passen dels 525 € als 446 €.

Per a les famílies Les Angles torna a oferir el preu del 4t forfet a preu 0, sent el de menys import el que surt regalat.

Pel que fa a l'obertura de pistes l'estació preveu obrir instal·lacions el 28 de novembre sempre que les previsions meteorològiques ho permetin.

Torna el forfet de Les Neus Catalanes

També es torna a comercialitzar el forfet de Les Neus Catalanes, i ho fan amb descompte del 15% si l'adquisició es fa abans del 30 de novembre. Si amb tarifa normal surt a 726 €, el seu preu queda a 617 €. Els col·lectius específics que poden acollir-se a la tarifa reduïda ho podran fer al preu de 557 fins al 30 de novembre. A partir d'aquesta data el preu torna a ser sense descompte, i per tant pagarien 656 €. Per aquesta temporada el passi de Les Neus Catalanes torna a grupar 7 estations: Portè Puymorens, Font-Romeu / Pyénées 2000, Cambre D'Aze, La Quillane, Les Angles, Formigueres i Puyvalador, les quals sumen 280 km de pistes.

angles-esquiador-panoramica-poble

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny