Notícia

Porté Puymorens aclareix: sí al telecadira de La Mine, no a innivar aquest sector

L'estació de la Vall de Querol prioritza el telecadira de la Mine com la futura gran inversió

porte-puymorens,telecadira,mine,foto,ivan-sanz
Porté Puymorens aclareix: sí al telecadira de La Mine, no a innivar aquest sector Autor/a: Diaridelaneu.cat
Porté-Puymorens surt al pas de les darreres informacions publicades al respecte del telecadira La Mine. L'estació deixa clar en un comunicat que prioritza el telecadira de la Mine com la futura gran inversió, però que el sector de pistes a les que dóna accés ja té garantida la neu natural i, en conseqüència, en descarta la innivació de la zona.


porte-puymorens-pista-la-mina-mine-istPistes del sector La Mine (Foto: IST).

La inversió prioritària a Porté-Puymorens és el telecadira de la Mine, i així ho han confirmat els responsables de l'estació en un comunicat de premsa. La seva substitució és primordial i, en aquest sentit, s’hi treballa des de fa temps. La idea és instal·lar un telecadira de 4 places, desembragable. Però la realitat és que els responsables de l’estació, a dia d’avui, no han concretat una data per fer aquesta important inversió.

D’altra banda, la zona de la Mine, situada a més de 2000 metres d’altura, és un espai que no necessita d’innivació artificial ja que la seva situació orogràfica fa que gaudeixi de neu natural durant més de 120 dies al llarg de la temporada; un plaer de neu, de gran qualitat.

En aquest sentit, “hem dit en més d’una ocasió que tenim l’obligació de fer una gestió mediambiental sostenible i les condicions de Porté-Puymorens ens són molt favorables”, ha recordat el director de l’estació d’esquí cerdana, Èric Charre.

A la venda els bons d’esquí, la revolució comercial exclusiva de Porté

Porté-Puymorens treu a la venda els bons d’esquí, un producte amb el que l’esquiador s’estalvia haver de contractar assegurances especials anti-Covid19 i amb el que l’usuari deixarà de patir per si, com a conseqüència de la pandèmia, s’interromp la temporada d’esquí (i, posteriorment, s’ha de reclamar la devolució dels diners que s’ha invertit).

Els bons d’esquí de Porté aporten tranquil·litat i garanteix que la despesa efectuada té retorn; els bons de Porté es converteixen en un valor segur. Un servei senzill i còmode d’utilitzar pel titular i pels seus propers.

Què són els bons d’esquí? Com funcionen?

Els bons d’esquí de Porté es venen en talonaris de 20 unitats, bons que són bescanviables per forfets. No s’han de consumir de forma consecutiva i tampoc no són nominals. El talonari és numerat i porta el nom del seu titular. El propietari del talonari pot compartir, aquests bons, amb els seus familiars o amics, el dia que vulgui dins de la temporada. Un aspecte que encara afegeix més valor als bons de Porté és que la validesa d’aquest talonari és per a dues temporades: és a dir, la 20/21 i la 21/22.

L’èxit de l’oferta ha fet que l’estació hagi limitat la venda a 500 lots.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny