Notícia

Masella comença a instal·lar els torns electrònics

S'ha optat pel sistema mans lliures Axess

axess,torn,masella,telecadira,La_pia
Telecadira de La Pia de Masella ahir matí Autor/a: Diaridelaneu.cat
Masella instal·la aquesta setmana els torns digitals en els accessos als remuntadors. El conegut com a forfet mans lliures, doncs, "jubila" enguany el tradicional de paper adhesiu que es portava penjat amb una anella a la jaqueta o pantaló.


/axess-torn-masella-telecadira-La_pia

Aquest any sí que tocava. Masella deixarà de servir els clàssics forfets adhesius amb anella i a partir d'ara el seu sistema d'accés als remuntadors serà via forfet de xip electrònic, també conegut com a mans lliures.

Masella era una de les poques grans estacions del Pirineu que encara no disposava d'accés digital mans lliures als remuntadors mecànics. Aquesta setmana, just quan les primeres nevades han fet acte de presència a totes les cotes del domini esquiable, s'han començat a instal·lar els torns en els accessos als telecadires.

La substitució del forfet de paper adhesiu pel de xip electrònic és una de les mesures de distanciament i seguretat que es consideren necessàries per ajudar a mantenir el distanciament social.

El nou forfet mans lliures serà compatible per al control de torns també electrònic de la veïna estació de La Molina. Això sí, caldrà que sigui un forfet comprat per a esquiar en els dos dominis, és a dir, el conegut domini Alp2500 o també LaMolina+Masella. Tot dependrà de la modalitat d'adquisició escollida per part de l'esquiador. Les dues estacions veïnes comparteixen el model de torn Axess, líder en el sector.

Com és habitual i és lema propi de Masella, enguany ja podem dir que els nous forfets electrònics es podran usar i posar a prova el primer dia de novembre que les condicions de neu ho permetin.

masella-control-forfets-ist

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny