Notícia

La pandèmia fa posposar la Fira de la Muntanya de Vic

El certamen se celebrarà el cap de setmana del 20 de novembre

esquis,segona_ma
Mercat d'esquís que es poden comprar a bon preu al Mercat d'Ocasió de la Fira de la Muntanya i el Llibre de Vic i Collsacabra Autor/a: ACN - Laura Busquets
La Fira de la Muntanya de Vic es posposa 15 dies per les restriccions del Govern per contenir la covid-19. El certamen arriba enguany a la seva quarantena edició.


La 40a edició de la Fira de la Muntanya de Vic, que aquest any s'havia de celebrar els dies 6, 7 i 8 de novembre, s'ha ajornat 15 dies per les restriccions del Govern per tal de contenir la covid-19. Si les condicions sanitàries ho permeten, el certamen se celebrarà el cap de setmana del 20 de novembre. La previsió dels organitzadors és dur-la a terme al recinte firal El Sucre, amb oferta d'esport, natura i lleure. Com cada any, es comptarà amb expositors relacionats amb l'esquí i l'esport, amb la Fira del Llibre de Muntanya, que aporta continguts culturals, i el mercat d'ocasió, que enguany comptarà amb una zona més àmplia per garantir el compliment de totes les mesures sanitàries.

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


41%


10%


48%

29 vots