Notícia

Acord entre Vallnord-Pal-Arinsal i Naturlàndia per intercanviar forfets de dia

L'acord va destinat als clients amb forfet de temporada

Acord entre Vallnord-Pal-Arinsal i Naturlàndia per intercanviar forfets de dia
Acord entre Vallnord-Pal-Arinsal i Naturlàndia per intercanviar forfets de dia Autor/a: Naturlàndia
El nou acord comercial permetrà potenciar els dos centres, ja que inclou un forfet de dia de manera recíproca vàlid per a la temporada d’hivern 2020-2021.


L'estració d'esquí de fons de La Rabassa, més coneguda pel nom de Naturlandia, i les estacions d'esquí alpí de Pal i Arinsal, han formalitzat un nou acord comercial que beneficia els usuaris del forfet de temporada de les dues estcions.

Així, els dos centres d'esports d'hivern ofereixen als seus clients de temporada l’oportunitat de poder intercanviar un dia d’esquí a l'altre centre, combinat amb altres activitats en el cas de Naturlandia.

D’aquesta manera, els compradors de l’abonament de temporada anyal Ski & Bike de Vallnord - Pal Arinsal, rebran una invitació per accedir a les pistes d’esquí de fons de Naturlandia, acompanyat d’un viatge en Tobotronc,
de l'entrada a l’Airtrekk amb tirolina, la visita al Parc d’animals, i l’accés al circuit de raquetes i trineus. En el cas dels compradors del forfet d’hivern de Naturlandia, aquests rebran una invitació per a un dia d’esquí alpí a
l’estació de la Massana.

Els directors generals dels dos centres, Xabier Ajona i Josep Marticella han arribat a aquest acord comercial que tindrà vigència entre les dates previstes d’obertura dels dos centres. Naturlandia, té previst obrir el 21 de novembre i Vallnord-Pal-Arinsal el 28 de novembre. Aquest passi serà vàlid per a tots els abonaments de temporada 2020 - 2021, inclosos els de residents. Per gaudir del benefici, els clients hauran de demanar el benefici a les taquilles de l’altra estació el mateix dia que es vulgui utilitzar, presentant físicament un document d’identitat i el forfet.

Els dos centres treballen per ampliar les col·laboracions més enllà de l’hivern. L’acord s’emmarca dins d’una estratègia de generació de productes conjunts, en col·laboració amb diverses empreses del sector turístic del país, que permeten unir forces, donar a conèixer les diferents instal·lacions del Principat, promoure el destí Andorra i oferir un millor servei al client.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny