Notícia

El Grup FGC comença a comercialitzar el forfet de temporada 2020-21

La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot Port Ainé, Boí Taüll i Tavascan han començat a vendre el passi de temporada via online


Aquesta setmana ha començat la comercialització del forfet de temporada del Grup FGC. La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot Port Ainé, Boí Taüll i Tavascan queden agrupades en un sol passi però cada estació continua oferint el seu propi abonament. La compra d'aquests abonaments també permeten esquiar un dia a les estacions de la Mancomunitat Tot Nòrdic (7 estacions).


Aquesta setmana ha començat la comercialització del forfet de temporada del Grup FGC. Així doncs, La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé, Boí Taüll i Tavascan queden agrupades en un sol passi però, a banda, cada estació continua oferint el seu propi abonament. El preu d'aquest abonament per a totes les estacions del Grup és de 595€ per a adults. També hi ha l'opció de comprar forfet d'esquí de muntanya a partir de 130 €. El passi de temporada que agrupa els dominis d'esquí de LaMolina+Masella, abans conegut per Alp 2500, queda fixat en 730€.

Els abonaments es troben en promoció fins el 4 de desembre, amb descomptes de fins al 20%.

La compra dels seus passis de temporada també permeten esquiar un dia a les estacions de la Mancomunitat Tot Nòrdic (7 estacions) i, a més, s'inclouen diversos avantatges econòmics en forma de descomptes.

Boí Taüll s'incorpora al forfet de temporada del Grup

A banda del forfet de temporada que agrupa les 7 estacions d'esquí, una més que la temporada passada ja que s'hi incorpora Boí Taüll, també hi ha l'opció de comprar els Forfets de Temporada Territorials. Entre les opcions territorials hi ha el Forfet La Molina, el del Ripollès (Vall de Núria i Vallter 2000), el forfet del Pallars (Espot, Port Ainé i Tavascan i el forfet Alta Ribagorça (Boí Taüll).
 
El Grup FGC recorda que amb la compra d'un abonament de temporada no està inclosa l’assegurança d’accidents. Es recomana la contractació de la Targeneu o la Multirisc, productes amb cobertures especifiques per a la pràctica dels esports d’hivern.

Més informació a: www.turismefgc.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny