Notícia

Maverick Viñales patrocinarà la FAE

Signat el conveni de patrocini entre el pilot català Maverick Viñales i la Federació Andorrana d'Esquí

Maverick Viñales,Pepi Pintat,FAE
Signat el conveni de patrocini entre el pilot català Maverick Viñales i la Federació Andorrana d'Esquí Autor/a: FAE
FAE-LogotipLogotip FAE + Maverick Viñales (Foto: FAE).

La Federació Andorrana d’Esquí i el pilot de motociclisme Maverick Viñales, resident a Andorra, han signat un conveni de patrocini pel qual el pilot català incorpora la seva marca a la marca FAE. Viñales, que lluita pel títol del Mundial de MotoGP, ha volgut aportar el seu granet de sorra a un projecte de país com és el de la FAE.
 
El procés de creació d’aquesta nova imatge és anar més enllà d’una marca. Maverick Viñales i la seva imatge MVK12 aporten la potència a una federació en la qual la força, la velocitat i la tècnica es conjuguen per ser cada vegada més ràpids en competició, assolint riscos i posant la màquina al límit per aconseguir el màxim resultat.
 
Amb el nou logo, la marca FAE es redissenya sintetitzant i arrodonint les seves formes i donant-li una inclinació que l’aproparà a la marca MVK12, de la mateixa manera que li donarà més dinamisme. També el blau de les lletres FAE es retoca, ara amb un blau més clar i net que l’anterior. A més, s’hi afegeix ‘Powered by’, una expressió que serveix d’unió entre les dues marques i que reforça el concepte de suport de MVK12 a la FAE, de la mateixa manera que aporta el concepte de potència que es busca. També es redissenya la bandera andorrana que acompanyava al logo habitual, aportant un estil més de competició.
 
L’aportació de MVK serà tant econòmica com de material Oakley (màscares, ulleres, roba) que rebran els atletes de la FAE.
 
Maverick Viñales ha declarat, sobre aquest conveni, que "etic molt content de col·laborar amb la Federació Andorrana d’Esquí. Realment em fa sentir molt orgullós perquè crec que compartim uns valors molt semblants, i sobretot, si puc aportar el meu granet de sorra, estaré disposat a fer el màxim. Crec que com a esportista d’alt nivell em sento molt igual a tots els esportistes de la Federació d’esquí perquè al final crec que poden donar el cent per cent i poden portar a Andorra al màxim. Això és el que intentarem. Salut i gas”.
 
Pepi Pintat, president de la FAE, ha explicat que "per nosaltres, que ens patrocini algú com el Maverick és un referent i ens fa molta il·lusió. És un fet molt, molt important. El fet que un pilot com el Maverick, que està dins dels cinc millors del món en MotoGP ens patrocini podrà donar motivació als nostres esportistes i esperem que puguin arribar a fer el mateix que ell, estar dins dels millors del món”.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny