Notícia

Bons resultats per a l’equip d’esquí de fons català

Celebrat a Jaca el Campionat d'Espanya de Rollerski

Marta Moreno
La catalana Marta Moreno (CAEI), doble campiona absoluta estatal Autor/a: FCEH
Els fondistes FCEH, de dolç al Campionat d'Espanya de Rollerski. La catalana Marta Moreno (CAEI), doble campiona absoluta estatal.


Jaca va acollir el passat cap de setmana, amb totes les mesures de seguretat adients, la primera competició de la temporada. I la motivació es va traduir en bons resultats per a l’equip d’esquí de fons català, que torna a casa amb nombrosos podis i els títols estatals absoluts de Marta Moreno i Miquel Auladell.     
 
Gràcies a la bona tasca de la Federación Aragonesa de Deportes de Invierno (FADI), el Club Pirineista Mayencos i la RFEDI, el passat cap de setmana es va poder celebrar el Campionat d’Espanya de Rollerski a Jaca, amb certa normalitat i les mesures sanitàries determinades pel CSD. Era la tornada a la competició per a tots els esportistes, i en el cas dels fondistes de l’equip de tecnificació FCEH, les ganes de competir es van materialitzar en podis i bones sensacions.

En categoria absoluta, Marta Moreno (CAEI) es va mostrar intractable els dos dies i es va proclamar campiona d’Espanya en tècnica clàssica i lliure. Qui també va trepitjar el primer esglaó del podi en categoria absoluta va ser Miquel Auladell (PEC), que es va endur el títol en tècnica clàssica.

En la cronoescalada de dissabte en estil clàssic al Fuerte de Rapitán, Moreno (CAEI) i Auladell van sumar el títol absolut, però no van ser els únics podis catalans de la jornada.

Bernat Sellés (Bellver), Aniol Borrell (PEC), Xavier López (Bellver), Júlia Pueyo (CEFUC), Marc Colell (CEFUC), Pablo Moreno (CAEI), Berta Guitart (CENA), Núria Ruiz (CENA), Pau Molins (CENA), Arnau Miquel (CENA), Guim Gabarró (Bellver) i Joana Puig (Bellver) també es van sumar a la festa.
L'endemà, amb una cronoescalada més llarga de 5,2 km en estil lliure, molts d'aquests protagonistes van repetir èxit trepitjant novament el podi.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny