Notícia

Nevada al Pirineu d'entre 10 i 20 cm per dilluns

skipass,prediccio,261020
Cinquena nevada de la tardor al Pirineu per dilluns Autor/a: Captura de pantalla
Ens trobem a menys de 48 hores per a una nova nevada al Pirineu, que serà la cinquena d'aquesta tardor. Tot i que demà diumenge el temps ja canvia pel matí, amb vents i nuvolades, no serà fins a la vesprada que els canvis s'acceleraran.

Les precipitacions més importants d'aquest nou episodi es preveuen al vessant occidental i sud del Pirineu, i amb menys força també arribaran a la part oriental de la serralada. La cota de neu començarà als 2.400 metres i baixarà fins als 1.900, puntualment per sota. Els models consultats preveuen gruixos de neu que, en el millors dels casos, podrien arribar als 25 cm al Pirineu central i de 10 a l'oriental.

Dilluns les nevades podrien continuar, acompanyades de vent de nord i ambient fred. A partir de dimarts millora ràpida i pujada progressiva de les temperatures.

Plànol de gruixos de neu d'Skipass

El plànol de gruixos de neu que hem publicat a l'encapçalament de l'article s'ha obtingut via l'aplicació de precipitació de neu usada per Skipass. Podeu consultar la previsió d'aquest model, que és d'actualització constant, fent ús de la seva aplicació. El localitzareu dins el web, a l'apartat de meteorologia, que permet consultar dia a dia la previsió de precipitacions zonificades i l'acumulació de neu, tant senzill com fent ús del ratolí sobre el calendari que se situa sota el plànol de previsió meteorològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny