Notícia

'The Business of Ski Resorts' i 'Why Ski Resorts Are Dying', dos documentals per al diumenge tarda


'The Business of Ski Resorts' és un documental en anglès en el qual s'hi explica el difícil negoci de les estacions d'esquí. El segon documental, Why Ski Resorts Are Dying, també és interessant de veure, amb el qual podrem contrastar el que ens exposen en el primer. Cal tenir ben present, però, que els dos documentals són realitzats des de la perspectiva nord-americana.


'The Business of Ski Resorts' és un documental en anglès en el qual s'hi explica el difícil negoci de les estacions d'esquí. Tot i que en clau nord-americana, i per tant amb una visió estrictament crematística i amb una perspectiva diferent a la que tenim a Europa, no per això deixa de ser interessant de veure. Amb una durada de només 14 minuts repassa tots els factors claus de despeses i ingressos en una estació d'esquí. Es va publicar fa 8 mesos, porta 1.200.000 visualitzacions i, atenció, més de 2.200 comentaris.

El segon documental, Why Ski Resorts Are Dying, també és interessant de veure per contrastar una mica el que ens expliquen en el primer. Això sí, en clau una mica més fatídica. Va ser publicat el gener de 2020, pacumula 760.000 visualitzacions i més de 4.000 comentaris. Molt ràpid de veure i entendre en poc més de 8 minuts de documentació, senyalant bona part del problema en la reducció dels esquiadors, l'envelliment d'aquests, entre altres. Certament les imatges són colpidores. Com el primer, també està fet en clau nord-americana.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny