Notícia

Grandvalira tancarà les temporades d'estiu durant la primera quinzena d'octubre

Balanç positiu de la prolongació de la temporada del Mon(t) Magic Family Park fins al 12 d’octubre

tirolina
Grandvalira tancarà les temporades d'estiu durant la primera quinzena d'octubre Autor/a: Grandvalira
La prolongació de l’activitat del Mon(t) Magic Family Park de Canillo, que s’ha mantingut actiu els caps de setmana del 14 de setembre al 12 d’octubre, ha estat tot un èxit superant les expectatives. Malgrat la meteorologia, el pont d’octubre es van registrar xifres de visitants similars a les d’un dia de temporada alta d’estiu.


Grandvalira fa un balanç molt positiu de la prolongació de la seva temporada d’estiu fins al 12 d’octubre. La decisió de mantenir obert El Mon(t) Magic Family Park de Canillo durant els caps de setmana del 14 de setembre i fins a la festivitat del Pilar ha significat un èxit de visitants. El parc familiar tanca la temporada amb un total acumulat de més de 38.000 visitants registrats en les principals atraccions de l’estació.

Amb el seu ampli ventall d'atraccions per a tots els membres de la família, El Mon(t) Magic Family Park de Canillo ha tornat a destacar com un dels espais lúdics preferits del país.

Durant els caps de setmana del 14 de setembre fins el 12 d’octubre, el Màgic Gliss (tobogan de 555 m de baixada i 180 m de pujada, on s’arriba a velocitats pròximes als 40 km/h) ha superat els 2.400 passatges, arribant a un total acumulat durant l’estiu de més de 25.000. I la tirolina, la segona més llarga dels Pirineus amb un recorregut que va dels Planells del Forn al llac del Forn, ha registrat 400 usuaris més, arribant a la xifra de 8.500 passatges.

Analitzats els resultats, Grandvalira consolidarà de cara a l’estiu 2021 l’obertura del Mon(t) Magic Family Park de Canillo fins al 12 d’octubre.

El compliment de totes les mesures de seguretat han fet de Grandvalira un lloc segur en la seva oferta d’estiu i atractiu per a tots els clients, que han estat gratament sorpresos. Amb un predomini de visitants provinents principalment de Catalunya, sud de França i Andorra, Grandvalira reforça la seva posició com a pols d'atracció dels Pirineus ja no només a l’estiu sinó també a la tardor.

L’accés a les atraccions del El Mon(t) Magic Family Park de Canillo és gratuït amb el forfait de temporada de Grandvalira. I també ho ha estat per a tots els residents a Andorra la primera quinzena de juliol i des de l’1 de setembre fins a la data de tancament del 12 d’octubre.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots