Notícia

Publicat el calendari de competicions d'esquí de muntanya per a la temporada 2020-21

Les proves clàssiques es mantenen en el calendari de competicions de l’esquí de muntanya català

CronoNúria,vall de nuria
La més matinera serà la VII Crononúria (UE Vic), fixada per al 27 de desembre a Vall de Núria Autor/a: Vall de Núria
La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va presentar ahir al seu web el calendari d’esquí de muntanya per aquesta temporada 2020-21, la qual vindrà marcada per la pandèmia de la Covid-19.


Les proves clàssiques marquen el calendari de competicions d'esquí de muntanya per a la temporada 2020-21. Una de les principals novetats és l’entrada de la marca austríaca Dynafit com a patrocinadora principal de la que serà la 37a Copa FEEC d’esquí de muntanya.

El calendari

El 10 de gener arrencarà a Les Angles la que serà la 37a edició de la competició més veterana de la FEEC. La Copa FEEC-Dynafit d’esquí de muntanya tindrà la seva inauguració al Capcir, Els Angles, en una nova edició de la Traça Catalana organitzada des de l’Sport Montagne Cerdagne Capcir. 

La segona cursa portarà als participants fins Andorra on la Andorra Skimo 2- Skimo 4 proposarà un recorregut per Grandvalira el pròxim 21 de febrer i serà puntuable per la Copa Andorrana i la Copa FEEC-Dynafit.

El 7 de març la Copa arribarà a la Vall de Núria per celebrar la 21a Pocatraça organitzada des del Centre Excursionista Olot. La prova a més a més serà campionat de Catalunya individual i portarà a fins a Núria els millors esquiadors de muntanya del país.

La 57a UEC Bassiero (UEC) servirà per baixar el teló d’aquesta Copa FEEC-Dynafit. Serà el 14 de març al ben mig del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, als voltants del Pic del Bassiero, a la vall de Gerber. La Bassiero serà novament campionat de Catalunya per equips d’esquí de muntanya.

FGC manté l’aposta per les verticals

Tres curses decidiran els campions de la 16a Copa Catalana de Curses Verticals-FGC. Un any més Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya aposta obertament per donar continuïtat a les seves estacions aquesta competició.

La més matinera serà la VII Crononúria (UE Vic), fixada per al 27 de desembre a Vall de Núria.

El 9 de gener arriba la 14a Crononiu (La Molina Club d’Esports) farà la tradicinal pujada fins el Niu de l’Aliga per les pistes de La Molina.

El 31 de gener arriba la Valls d’Àneu (Espot Esquí Club Valls d’Àneu), que es disputarà a l’estació d’Espot i servirà per tancar la Copa de Verticals. Serà campionat de Catalunya de Curses Verticals i campionat nacional d’esprint.
 
El calendari d’aquesta temporada es tancarà amb el campionat de Catalunya de llarga distància. Aquest  es farà el 28 de març a la prova més antiga del país. El 63è Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC serà l’escenari triat per aquesta disciplina.

Fins a nou proves Open i Curses Populars completen la temporada competitiva de l’esquí de muntanya català.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny