Notícia

Bones vibracions amb EMC, únic sistema electrònic d'amortiguació per als esquís

La tecnologia EMC de HEAD redueix les vibracions i augmenta l'estabilitat

EMC,head,esquis
Bones vibracions amb EMC, únic sistema electrònic d'amortiguació per als esquís Autor/a: HEAD
EMC són les sigles d'Energy Management Circuit, l'únic circuit de gestió d'energia que redueix les vibracions negatives perquè realment puguis confiar en l'esquí i et concentris només en el propi rendiment


Esquiador-Head-Supershape_Magnum-1

No és habitual que s'utilitzi l'expressió anglosaxona 'good vibes only' per convidar al bon rotllo i el passar-ho bé en un sentit més aviat figurat. Nosaltres anem una mica més enllà. A HEAD esquí ens encanta passar-ho bé i som fidels a les bones vibracions (el món de l'esquí és passió, gaudiment i diversió), encara que aquí vam abraçar aquesta expressió en un sentit més literal.

¿I això per què? Doncs perquè la tecnologia EMC, sigles d'Energy Management Circuit, és l'únic circuit de gestió d'energia que redueix les vibracions negatives perquè realment puguis confiar en l'esquí i et concentris només en el mateix rendiment. D'aquesta manera amb la nova tecnologia EMC de HEAD obtindràs només bones vibracions gràcies a una sensació suau i a una adherència excepcional en el cantell, sense importar les condicions.

I això, com s'aconsegueix?

Quan l'esquí es doblega i vibra, pren l'energia cinètica del propi esquí i la transforma en energia elèctrica, aquesta última s'utilitza després per absorbir les vibracions negatives i com a resultat s'obté una experiència suau, fluida i estable.

Són diversos els models d'esquís HEAD que incorporen aquesta ciència d'avantguarda com, per exemple, la línia Supershape. És possible que no busquis un esquí 100% de competició, però segur que vols sentir aquesta sensació única pròpia d'un esquí d'alt rendiment. Un esquí dissenyat a la perfecció pels nostres enginyers. Un esquí a joc amb les teves habilitats, independentment de si vas a esquiar des de l'alba fins al vespre o si vas a "carvejar". Aquest és l'esquí en el qual pots confiar.

Tots els productes de la gamma Supershape s'han dissenyat i fabricat al voltant de la potència, l'equilibri, el control i l'estabilitat. Si a això li afegim l'únic sistema electrònic d'amortiment del mercat per esquís, obtenim alguna cosa en el que realment poder confiar.

Dins d'aquesta arxiconeguda saga destaquem un model versàtil i transversal com és el Supershape e-Magnum, pensat per al clàssic esquiador All-terrain que busca un rendiment fàcil sota els peus i, sobretot, passar-s'ho bé dins i fora de la pista.

Més manejable que un model de carreres d'alt rendiment, l'e-Magnum ofereix les més altes característiques de rendiment, amb un fàcil maniobratge per a un perfecte dia tant a la pista com fora de la pista. Igual que la resta d'aquesta línia, aquest esquí compta amb la nova i innovadora tecnologia EMC de HEAD, la qual redueix les vibracions i augmenta l'estabilitat, així com la tecnologia grafè per a una perfecta distribució del balanç de pes, i un perfecte equilibri i control. No importa el llarg que es faci el dia, l'e-Magnum és l'esquí amb el qual comptar dins i fora de la pista.

Ja veus que el doble joc de les bones vibracions, en el sentit més figurat i en el literal, està servit;). Confia en la tecnologia EMC de HEAD i ara, a per totes!.

Descobreix la col·lecció Supershape al complet aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny