Notícia

Millores al refugi de Coma de Vaca

S'ha millorat la instal·lació fotovoltaica i la potabilització d’aigua

Millores al refugi de Coma de Vaca
Millores al refugi de Coma de Vaca Autor/a: Diari de la Neu
El refugi Coma de Vaca ha renovat la instal·lació fotovoltaica i millora el sistema de captació i potabilització d’aigua.


Han finalitzat  les obres de millora del refugi Coma de Vaca, situat dins del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. En concret, s'ha renovat  la instal·lació fotovoltaica, incorporant 18 noves plaques solars, s’han renovat les bateries, els inversors i els reguladors que van associats a aquest tipus de instal·lacions d’energies autònomes. També s’ha millorat el sistema de captació d’aigua i el dipòsit del refugi,el qual s'ha equipat amb un sistema de potabilització amb rajos ultraviolats. Segons informa la FEEC, les dues actuacions globals permeten als guardes millorar notablement el servei als usuaris de l’equipament. També els permet allargar la temporada oferint la possibilitat d’obrir a l’hivern amb millors condicions, ja que es podrà garantir aigua corrent al refugi.

L’actuació ha estat possible gràcies a l’atorgament a la FEEC d’un 70% del pressupost elegible atorgat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a través del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny