Notícia

Dies per a l'esquí escolar obligatori al Principat d'Andorra

Autor/a: Andorra Difusió
Al voltant de 6.500 alumnes de primera i segona ensenyança del Principat d'Andorra participen aquests dies en el programa d'esquí escolar. Durant el segon trimestre s'assigna a cada centre escolar els dies i els camps de neu on realitzen les activitats durant vuit dies lectius per temporada. Per als alumnes de primera ensenyança, es tracta d'una assignatura obligada, mentre que per als de segona és optativa. Aquesta activitat que es desenvolupa durant vuit dies lectius per temporada, set dies d'esquí alpí i un d'esquí nòrdic

L’esquí escolar és una activitat obligatòria per a tots els alumnes de primera ensenyança escolaritzats als centres públics d’Andorra. Actualment participen 4.088 nens en aquesta activitat que es desenvolupa durant vuit dies lectius per temporada, set dies d'esquí alpí i un d'esquí nòrdic, a més dels dies necessaris per disputar els campionats nacionals escolars d'esquí.

Les sessions d’ensenyament amb monitor són de dues hores per dia a l’esquí alpí i de tres hores per a l’esquí nòrdic. El Govern, mitjançant el Ministeri d'Educació, es fa càrrec dels aspectes relatius als costos, l’assignació de calendari, transport, monitors i estació.

D'Andorra Difusió

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny