Notícia

Viladomat, en un debat de turisme a Andorra: 'Mantenim la previsió d’obrir pistes pel pont de la Puríssima'

El president de Grandvalira: 'Si no venen els turistes esquiarem els d'Andorra'

joan viladomat
Joan Viladomat , avui a la conferència i debat de la CEA. Autor/a: Twitter CEA
'Mantenim la previsió d’obrir pistes pel pont de la Puríssima'. Ho ha explicat aquest matí Joan Viladomat, a la conferència sobre turisme organitzada per la  Confederació Empresarial Andorrana. Viladomat, president de Grandvalira, també ha insistit sobre la importància que els turistes es facin tests per saber si estan contagiats de Covid-19 en origen.


CEA

"Mantenim la previsió d’obrir pistes pel pont de la Puríssima. Si vindran turistes o no, ja no depèn només de nosaltres"
, ha dit aquest dimarts el president de Grandvalira, Joan Viladomat, en el debat organitzat per la Confederació Empresarial Andorrana (CEA). També ha explicat que “si no venen turistes esquiarem nosaltres, la gent d'Andorra; ara bé, si no venen turistes s'acabaran els calés per pagar la llum i tot s'acabarà, però treballem amb aquest objectiu”, segons reprodueix textualment el digital andorrà Ara.ad.

Viladomat veu una obertura “molt complicada, perquè França i Espanya han començat molt més tard que nosaltres amb les mesures i ells fins a final de mes no tindran el tema sanitari solucionat”, però ha insistit amb llençar un “missatge d'optimisme al mercat, i batallarem per aconseguir-ho”.

El president de Grandvalira també ha insistit sobre la importància que els turistes es facin tests per saber si estan contagiats de Covid-19 en origen. Ha recordat que cada temporada "el sistema sanitari ja està en tensió" durant la temporada d'hivern i que "quan coincideix la grip amb els accidents d'esquí, la situació es tensa".

Per aquestes raons ha volgut remarcar que "hem de fer un esforç per intentar testejar el màxim de gent possible perquè sinó tindrem l'hospital a rebentar". "Com a país no podem suportar tanta gent" perquè "si el client que arriba diumenge sense fer-se el test dijous té una febrada o no pot respirar, l'hauràs d'atendre aquí i això s'ha de gestionar", en declaracions recollides pel DiariAndorra.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny