Notícia

Les millores també arriben al refugi de Prat d’Aguiló

El refugi de Prat d’Aguiló renova la fossa sèptica gràcies al projecte Entrepyr II

serra del cadi,excursionistes,prat d\'aguilo,comabona
Les millores també arriben al refugi de Prat d’Aguiló Autor/a: Diaridelaneu.cat
Si fa una setmana la FEEC informava de la substitució de l’antiga fossa sèptica del refugi Coma de Vaca per una de nova generació, ara és el torn del canvi de fossa al refugi Prat d’Aguiló, situat al Parc Natural del Cadí-Moixeró.

L’acció està emmarcada dins d’una de les accions d’ENTREPYR II, un dels programes de cooperació territorial Interreg Espanya-França-Andorra (POCTEFA), del qual la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) n’és beneficiària.

Les millores han consistit en substituir l’antiga fossa sèptica, responsable de la depuració de les aigües residuals del refugi, per una de nova generació i amb major capacitat. La nova fossa de Prat d’Aguiló compta amb un separador de líquids segons densitats i un filtre biològic.
 
El Refugi Prat d’Aguiló (2.020 m) se situa al vessant nord de la Serra del Cadí, al peu del Pas dels Gosolans. Fou inaugurat l’any 1976. Forma part de la popular travessa Cavalls del Vent, que recorre tots els refugi del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Es tracta d’una parada obligatòria si es fa aquesta travessa o si es vol assolir el Comabona (2.548 m), el cim més popular d’aquesta part de la serra.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny