Notícia

Vídeo. Xavier Perpinyà, director de La Molina, informa de la situació actual

S'està treballant per obrir tant bon punt nevi i les autoritats sanitàries ho permetin


Des de La Molina, avui 5 de novembre, el seu director Xavier Perpinyà ens explica com s'encara la temporada en l'actual context de re-confinament pel rebrot de la Covid-19. Són declaracions que deixen entreveure confiança, i és que s'està treballant per obrir tant bon punt nevi i les autoritats sanitàries i governamentals ho permetin.

Les estacions d'esquí asseguren que s'està treballant "amb la màxima normalitat" per poder obrir el més ràpidament possible,. Ho ha explicat en el vídeo que encapçala aquesta notícia el director de La Molina, Xavier Perpinyà. Les instal·lacions cerdanes formen part dels sis complexos de muntanya que gestiona FGC, juntament amb les pallareses d'Espot i Port Ainé, les ripolleses de Vall de Núria i Vallter 2000 i, per primer cop, la de Boí Taüll, a l'Alta Ribagorça.

Perpinyà ha afirmat que les estacions s'han adequat a la situació sanitària actual i ha destacat que el fet que l'esquí sigui un esport a l'aire lliure en facilita la seva pràctica. Tot i això, ha reconegut que estan supeditats al que determinin les autoritats sanitàries, encara que conclou que la intenció és "obrir amb la màxima tranquil·litat possible". Subratlla que el sector és un dels "motors" del territori i que cal ser optimistes, tenint en compte que, després d'una primavera amb restriccions, es va poder fer temporada d'estiu.

Respecte a les contractacions de personal, el director de La Molina ha assegurat que s'està fent la mateixa planificació de l'any passat. Així, fa una setmana es van incorporar treballadors per fer el muntatge de l'estació i, pròximament, també se'n contractaran per a la producció de neu quan les condicions ho permetin.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny