Notícia

Vídeo. Imma Obiols, de Tot Nòrdic, informa de la situació a les estacions d'esquí de fons

Tot i els inconvenients amb què es presenta la temporada, la responsable tècnica de l'associació es mostra optimista


Imma Obiols, responsable de premsa de l'associació Tot Nòrdic, que agrupa les estacins d'esquí de fons del Pirineu català, ens explica des de les oficines de l'associació a La Seu d'Urgell, com s'encara la temporada en l'actual context de re-confinament pel rebrot de la Covid-19.


La tècnica de la Mancomunitat de les Estacions d'Esquí Nòrdic, Imma Obiols, que engloba set estacions d'esquí, ha assegurat que volen ser "optimistes" tot i ser conscients que aquesta temporada no només hauran de patir per l'arribada de la neu, sinó també per l'evolució de la pandèmia. Així, ha reconegut que la situació actual ha fet disminuir la venda de forfets de temporada respecte a altres anys, però ha dit que espera "que la gent s'animi i caigui una primera nevada".

Respecte a l'adaptació dels complexos, ha explicat que s'estan introduint canvis en els espais de taquilles, d'escoles d'esquí i de lloguer de material amb la finalitat d'evitar cues. Així, s'està separant la zona dels esquís i la de les raquetes i s'estan dissenyant sentits de circulació. Mentre, als bars i restaurants es compartimentaran àrees específiques per a cada grup escolar per evitar que aquests es barregin.

Per últim, estan treballant per poder oferir un sistema de venda per Internet, sobretot encarat al forfet de dia i al lloguer de material. En aquest sentit, esperen l'ajuda d'alguna administració per poder-ho fer possible, ja que no en disposen de recursos econòmics suficients per implantar-ho.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny