Notícia

El forfet de temporada de Les Neus catalanes, en promoció fins al 30 de novembre

El forfet permet esquiar en 7 estacions que sumen 200 quilòmetres de pistes d'alpí

neiges,logos
El forfet de temporada de Les Neus catalanes en promoció fins al 30 de novembre Autor/a: Les Neiges Catalanes
El forfet de Les Neus Catalanes agrupa les 7 estacions d'esquí alpí que trobem a la Catalunya del Nord, al Departament dels Pirineus Orientals de França. Des del passat 17 d'octubre és a la venda a preus de promoció i així serà fins al 30 de novembre. Si la pandèmia ho permet, la temporada començarà pel Pont de la Puríssima. Us en donem més detalls.


formigueres-paisatge-fotos-ist
Dos snowboarders i un esquiador a Formigueres en una imatge de la passada temporada (Foto: arxiu DDLN).

Les set estacions d'esquí alpí de la Catalunya del Nord (Font Romeu, Les Angles, Portè Puymorens, Cambra d'Ase, Formigueres, Puyvalador i La Quillane, ofereixen de nou el seu forfet de temporada conjunt. La suma de pistes d'alpí arriba als 200 quilòmetres i els remunatdors que hi donen accés es poden gaudir amb un únic forfet de temporada: el passi de Les Neus Catalanes.
 

El forfet de temporada de Les Neus Catalanes per a la temporada 2020-21 és a la venda de forma anticipada i amb preus de promoció des del passat 17 d'octubre, i finalitza el preu de descompte el 30 de novembre. Els interessats poden adreçar-se a la pàgina corporativa, en aquest enllaç www.neigescatalanes.com.

font-romeu-telecadira-les-airellesFont Romeu després de la llevantada Glòria la temporada passada (Foto: arxiu Font Romeu).

Descompte per compra anticipada

El descompte per compra anticipada, fins al 30 de novembre, és d'aproximadament un 15%. Per exemple, el preu del forfet adult és de 726 euros, però fins a la data esmentada queda per 617 €.

El mateix passi per a nens o estudiants universitaris és de 656 euros, mentre que ara i fins a final de mes queda per 557 €. Es consideren nens les edats compreses entre 5 i 12 anys, i es considera Universitaris els que van dels 18 als 24 anys. Per als universitaris cal aportar la documentació que acrediti la condició d'estudiant (veure tarifes oficials en aquest enllaç).

porte-puymorens-pista-la-mine-foto-ivan-sanzPorté Puymorens en una imatge de la passada temporada (Foto: DDLN).

Forfets de dies consecutius

Pel que fa als forfets Adults de 6 i 7 dies consecutius, el preu no té descompte si es compra ara. Queda fixat en 240 per 6 dies, i en 264 euros per 7 dies.

Per a nens i universitaris el preu del forfet de 6 dies consecutius s'ha fixat en 211 per 6 dies, i en 232 per 7 dies.

Una altra bona opció pensada per a les famílies és el forfet de temporada familiar. Per la compra simultània de 4 forfets de temporada (tarifa no promocional) en una mateixa família (excepte forfets gratuïts – de 5 anys i + de 70 anys), el forfet de menys valor econòmic surt a preu 0, és a dir, regal de Les Neus Catalanes.

les-angles-pista-daim-1Esquiant pel sector Pla del Mir de Les Angles (Foto: arxiu IST).

Venda del passi de temporada amb garantia Covid-19

Com passa a la majoria d'estacions d'esquí, el forfet de temporada 2021-2022 també ofereix un seguit de garanties als seus usuaris en el supòsit que, per culpa de la pandèmia Covid-19, les autoritats sanitàries obliguin a les estacions d'esquí a tancar instal·lacions. 

Per exemple, en el cas de tancament anticipat i forçat de l'estació per la pandèmia del coronavirus, per una banda, o també per un confinament obligatori declarat per les autoritats administratives, per l'altra, o fins i tot en cas de tancament de fronteres durant la temporada 2020-2021, l'estació d'esquí dels Neus Catalanes aplicarà una compensació econòmica o alternativament un reemborsament per a la propera temporada 2021/2022.

Aquest abonament o reemborsament s'aplicarà tenint en compte el període de tancament forçat de l'estació fins al tancament oficial de final de temporada. Els tràmits de devolució es gestionaran des de l'estació d'esquí de Les Angles, amb la qual caldrà contactar amb un correu específic per a aquesta qüestió. El correu designat per a devolucions és aquest: sav@les-angles.com

L'estació, des del seu departament d'atenció a client, podrà sol·licitar un justificant o document que acrediti el confinament.

L'entrega dels forfets es farà a l'estació escollida pel client a partir de l'11/11/2020. Per saber dates i condicions d'obertura de cadascuna de les estacions de Les Neus Catalanes, caldrà adreçar-se directament a l'estació escollida.

cambra-ase-esquiador-istDes de Cambra d'Ase podem gaudir de bones panoràmiques sobre la Cerdanya (Foto: IST).

Més informació actualitzada

Per saber més de Les Neus Catalanes podeu seguir la seva pàgina Facebook, en la qual s'hi publica informació actualitzada i d'interès sobre la situació actual, així com les promocions o calendaris d'obertura de les estacions.

Per conèixer millor cadascuna de les estacions de Les Neus Catalanes us convidem a llegir aquests reportatges.

1 · Les 10 qüestions que cal saber de Font Romeu.
2 · La Quillane, petita en extensió, gran en activitats.
3 • 10 qüestions que cal saber de Formigueres.
4 • Puyvalador ja torna a estar oberta.
5 • Les 5 millors pistes per carvejar a Les Angles.
6 • Les 5 millors selfies que et pots fer a Cambre d'Aze.
7 • Les 5 millors selfies que et pots fer a Portè Puymorens.
8 • Una experiència única i privilegiada a Les Angles.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny