Notícia

Solda: primera carrera per a Núria Pau

Competirà al Nacional d’Itàlia entre el 9 i 12 de novembre

nuria pau
Núria Pau aquest estiu passat a Limone, Itàlia Autor/a: Ag
L’esquiadora catalana competirà a les carreres FIS de Solda i al Campionat Nacional d’Itàlia, del 9 al 12 de novembre en la disciplina de Gegant i Slalom.


Núria Pau competirà per primera vegada aquesta temporada del 9 al 12 de novembre a les carreres FIS de Solda (9 i 11 de novembre) i al Campionat Nacional d’Itàlia (10 i 12 de novembre) en la disciplina de Gegant i Slalom. “Les afronto amb moltes ganes. Estic molt contenta que, tot i la situació actual marcada per la COVID-19, puguem celebrar aquestes carreres”, afirma Núria Pau.

L’objectiu de l’esquiadora de Ribes de Freser és agafar ritme de carrera i esquiar al voltant dels punts que té actualment. Núria Pau ha estat entrenant a Limone, Itàlia, adaptant la seva preparació a la normativa marcada pels Governs degut a la pandèmia. Tot i això, la seva programació d’entrenaments no s’ha vist molt afectada, però si les mesures que ha hagut de prendre com, per exemple, fer PCR cada vegada que anava a Itàlia per entrenar, reduir dies d’entrenament mentre esperava els resultats de la PCR i quedar-se instal·lada a Limone des de fa vàries setmanes per evitar creuar fronteres.

El calendari de carreres de la Núria Pau per aquesta temporada no està confirmat, ja que s’anirà adaptant a la situació de cada moment, depenent de les carreres que es celebrin i de les que es cancel·lin. L’objectiu de la Núria per aquesta temporada és estar entre les 100 millors esquiadores del món en totes dues disciplines, Gegant i Slalom.

Equip d’elit

Aquesta temporada, la preparació física de la Núria Pau anirà a càrrec de Procamps Peaks, un equip de preparadors físics formats per Jaime Hortal, preparador físic de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Jaime Gil, amb més de quinze anys d’experiència en preparació física d’esquí, havent treballat com a preparador físic en les federacions espanyola i monegasca d’esports d’hivern, i l’Ernesto Rodríguez, ha estat tècnic consultor de la federació noruega d’esquí alpí i tècnic de la federació espanyola, entrenant a cinc equips noruecs i sis corredors de talla mundial.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny