Notícia

Se suspenen les proves de Hakuba i Kicking Horse

Núria Castán veu com s'esfumen les primeres proves en les quals havia de participar

FWT20,HAKUBA,JBERNARD
Núria Castán en una imatge d'arxiu a Kicking Horse Autor/a: J BERNARD
El Freeride World Tour ha anunciat avui la cancel·lació de les proves a Hakuba i Kicking Horse Golden BC a causa de les restriccions marcades per la pandèmia.


Núria Castán, única rider catalana i espanyola del Freeride World Tour (FWT), s'stà entrenant en Innsbruck, Àustria, per a preparar la nova temporada del FWT que han anunciat avui que cancel·len les proves del Japó i el Canadà a causa de les restriccions de viatge en resposta a la pandèmia COVID-19.

Segons Castán, “era una opció que ja contemplàvem a causa de tots els protocols que s'han de seguir a causa de la COVID-19. És una llàstima, però hem de seguir les mesures i trobar les millors opcions per a poder continuar celebrant el FWT aquesta temporada”.
 
Les proves de Hakuba, el Japó, i Kicking Horse Golden BC, el Canadà, eren les dues primeres parades del calendari. L'organització està treballant per a substituir els esdeveniments cancel·lats i traslladar-los a Europa. Pel que el FWT 2021 se celebrarà íntegrament a Europa. “Enguany ja no sóc Rookie i, per sort, l'any passat vaig poder viure l'experiència de competir al Japó i el Canadà. És una llàstima per als riders que comencen enguany, ja que no podran competir en aquests paradisos del freeride, però a causa de les circumstàncies actuals, toca adaptar-nos a la nova situació i regir-nos pel que marca l'organització del Freeride World Tour”, afegeix Castán.
 
Des del FWT informen que en breu anunciaran on se celebraran els dos primers esdeveniments de la temporada. Segons l'organització, “aquesta decisió s’ha pres per a garantir la salut i seguretat dels atletes, personal, col·laboradors i organitzacions locals. En minimitzar els viatges, els competidors limitaran el risc i facilitaran el compliment de les restriccions internacionals de viatge”. I puntualitzen que “el calendari 2022 promet una tornada a la normalitat amb cinc etapes internacionals confirmades. Fins llavors, el FWT s'esforça per elaborar un nou escenari per a 2021, que comunicarem durant les pròximes setmanes”.

De moment, els esdeveniments confirmats són Ordino Arcalís, Andorra, entre el 22 i el 27 de febrer; Fieberbrunn, Àustria, entre el 6 i el 12 de març, i la final que se celebrarà en Verbier Xtreme, Suïssa, entre el 20 i el 28 de març. La retransmissió de la competició estarà disponible en www.freerideworldtour.com 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Un consell: que quan facin el salt no tanquin els ulls''
Eduard Terricabres, en 'Terri' Cap de salts a la Llosa del Cavall

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots