Notícia

Tot a punt a Baqueira per complir amb les mesures contra la COVID-19

Baqueira ha treballataquests darrers dies per garantir la seguretat dels seus visitants

baqueira,senyalitzacio,covid-19
Un dels restaurants de Baqueira amb senyalització per complir amb les mesures contra la COVID-19 Autor/a: Baqueira
L'estació aranesa aplicarà àmplies mesures contra la COVID-19 per garantir la seguretat i el gaudi dels seus visitants. Tot és a punt per afrontar la temporada amb seguretat, adaptant-se a la nova normalitat amb mesures que busquen garantir el desenvolupament de l'activitat i el gaudi dels aficionats dels esports d'hivern durant la temporada d'acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.


argulls-baqueira

L'Estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu es prepara per afrontar la temporada amb seguretat, adaptant-se a la nova normalitat amb mesures que busquen garantir el desenvolupament de l'activitat i el gaudi dels aficionats dels esports d'hivern durant la temporada d'acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Baqueira Beret, destinació segura

Els esports d'hivern es practiquen a l'aire lliure, en plena natura, per la qual cosa és una activitat de per si segura. No obstant això, l'estació ha dissenyat un pla de gestió de les instal·lacions per evitar congestions i per garantir les mesures de prevenció marcades en els protocols de seguretat en els espais comuns.

Per a això ha format als seus equips i ha adaptat les seves instal·lacions en els protocols de seguretat i desinfecció de Covid19, d'acord amb les recomanacions dels estaments corresponents. Es tracta d'aconseguir unes condicions de funcionament amb el mínim risc de contagi en una activitat a l'aire lliure, en la qual es donen mesures de protecció, distància social i poc temps d'exposició.

Garantia d'esquí i snowboard per als forfets de temporada

Per a tots aquells que adquireixen anualment el forfet de temporada, els responsables de l'estació proposen la Garantia Covid19 per la qual s'asseguren 15 dies d'esquí aquest hivern per als posseïdors de el forfet de temporada BaqueiraPASS general o propietari. En cas d'impossibilitat d'esquiar per motius de la pandèmia, ja sigui en origen o en destí, o en supòsits de limitació d'aforament impostos a l'estació, podran sol·licitar la devolució dels dies no utilitzats fins a aquests 15 garantits.

beret-1
 
Organització i ús en els remuntadors


La majoria dels remuntadors de l'estació són telecadires, teleesquís o cintes transportadores a l'aire lliure on el client experimenta un flux constant d'aire fresc i net. A la telecabina les finestres permeten la renovació de l'aire.

Baqueira Beret dimensionarà l'espai d'espera i organitzarà les cues perquè els clients mantinguin la distància de seguretat. La velocitat dels remuntadors serà sempre la màxima possible d'acord amb les condicions meteorològiques i l'afluència.

Per al pas dels controls el BaqueiraPASS o BaqueiraTICKET han d'estar situats a la màniga esquerra de la jaqueta. En tots els remuntadors es podrà anar a el 100% de capacitat, de manera que s'evitaran les aglomeracions a la base de la instal·lació. El telecabina Baqueira, al ser un espai tancat però ventilat, serà l'únic amb un aforament limitat a un màxim de 6 persones per cabina. Serà obligatori l'ús de la màscara en les cues i els trajectes dels remuntadors. Es reforça la neteja diària de vehicles dels remuntadors amb productes de desinfecció i higiene.

L'estació de garantir el mínim temps d'espera amb la màxima seguretat en l'ocupació dels remuntadors sempre atenent els protocols sanitaris recomanats. El trajecte mitjà en telecadira és de 7 minuts, considerablement més curt que la majoria de les activitats de transport, com l'autobús, metro, ferrocarril o l'avió. Els telecadires es desplacen a una velocitat entre 2,5 i 5 metres per segon segons el tipus amb una distància entre vehicles entre 15 i 30 metres.

Les normes de seguretat estàndards de les estacions d'esquí requereixen que els esquiadors abandonin de manera ràpida la zona de desembarcament dels remuntadors un cop han baixat de el mateix. Un cop allunyats de la cadira, els esquiadors i snowboarders tenen amplis espais oberts sobre els quals lliscar.
 
Restauració


En els bars, cafeteries i restaurants de l'estació es faran servir codis QR en taules per a la lectura de cartes als telèfons mòbils. Es potenciarà les comandes en línia sense necessitat d'anar a caixa i se servirà a taula. Els aforaments s'ajustaran a la normativa vigent.
 
En els restaurants 5J Grill Baqueira, Moët Winter Lounge i Refugi Sant Miguel es servirà exclusivament a taula, sota reserva prèvia i amb tres torns. La resta d'instal·lacions de restauració seguiran el citat sistema "delivery" amb comanda a través de QR i pagament a compte. D'altra banda, l'obertura de la restauració serà esglaonada durant les primeres setmanes de temporada i en tots els establiments s'aplicarà el protocol de mesures Covid19 al llarg de l'hivern i amb el tancament diari marcat a les 16.45 h.

beret-estadi-stadium
 
Taquilles i informació

Per evitar passar per taquilles i per la comoditat de el client, es recomana l'ús del BaqueiraPASS i del BaqueiraTICKET.

El BaqueiraPASS estarà integrat dins de l'APP de Baqueira. Iniciant sessió els usuaris tindran la seva àrea exclusiva en l'app durant tota la temporada, facilitant la seva recàrrega sense haver de passar per taquilles i altres avantatges addicionals.

Amb l'objectiu d'evitar passar pels punts de venda de l'estació, el BaqueiraTICKET estarà disponible en diferents punts de recollida a tota la Val d'Aran, Valls d'Àneu, hotels, restaurants, oficines d'informació, comerços i punts d'interès. Es tracta d'un forfet no nominal que pot recarregar il·limitadament en línia i és vàlid per a tota la temporada. A fi de facilitar el procés i millorar l'experiència dels clients podran recollir el BaqueiraTICKET a principi de temporada en els punts esmentats i no preocupar-se més d'haver de recollir el forfet.

A les instal·lacions de cara a el públic es limitarà l'aforament, amb recorregut marcat, gel i mampares. A més es col·locaran pantalles a l'exterior amb taulells disponibles. Es prioritza el pagament per targeta de crèdit o contactless.

Al web de Baqueira es pot consultar tota la informació sobre els protocols Covid19: https://www.baqueira.es/actualidad/covid19/
 
Inici de temporada

L'inici de temporada està previst per a la primera setmana de desembre. La fi de temporada, per a la primera setmana d'abril -sempre que les condicions de neu i sanitàries ho permetin-. L'estació segueix posant a disposició dels seus clients al llarg de tota la tardor i hivern la central de reserves online a www.viajes.baqueira.es en la qual es pot contractar tot el necessari per gaudir al màxim de la neu, amb el millor preu garantitzat.

baqueira-bonaigua

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny