Notícia

Neu a la vista?

Possible nevada de 25 cm a partir del 20 de novembre

Neu a la vista?
Neu a la vista? Autor/a: Captura Skipass
Ja queda menys per dir Adéu a l'anticicló i l'estiuet, estiuàs, de Sant Martí. Alguns models de probabilitats deixen entreveure una possible nevada a la vista per al dia 20.


Ja queda menys per dir Adéu a l'anticicló i l'estiuet, o més aviat estiuàs, de Sant Martí. Tal i com preveien els diferents models de tendències, possible nevada a la vista per als dies 19 o 20 d'aquest mes de novembre.

Les nevades tot i no ser molt generoses segons els models consultats ja permetran començar a fer base. Queden molts dies però el front ve de nord-oest i la cota de neu s'estima en els 1.400 al central i occidental i en els 1.700 metres al Pirineu Oriental. Gruixos de neu propers als 25 cm al vessant nord mentre que al vessant sud serà d'uns 10 cm. Amb sort, si arriba fred, ja tindrem mitja feina feta. Ho anirem seguint, paciència.

Plànol de gruixos de neu d'Skipass

El plànol de gruixos de neu que hem publicat a l'encapçalament de l'article s'ha obtingut via l'aplicació de precipitació de neu usada per Skipass. Podeu consultar la previsió d'aquest model, que és d'actualització constant, fent ús de la seva aplicació. El localitzareu dins el web, a l'apartat de meteorologia, que permet consultar dia a dia la previsió de precipitacions zonificades i l'acumulació de neu, tant senzill com fent ús del ratolí sobre el calendari que se situa sota el plànol de previsió meteorològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny