Notícia

Port del Comte anuncia les condicions del forfet de temporada

Via xarxes socials ha fet públiques les condicions de venda i possible reemborsament del forfet de temporada

port del comte
Esquiadors a Port del Comte. Imatge d'arxiu. Autor/a: Ferran Freixenet
L'estació de Port del Comte va informar ahir, via xarxes socials, de les condicions de venda del seu forfet de temporada en l'actual context de pandèmia.


port-del-comte-estivella-2
Una imatge espectacular de l'Estivella de Port del Comte després d'una bona nevada (Foto: arxiu Port del Comte).

Compte enrere també per a l'estació de Port del Comte, que va informar ahir via xarxes socials de les condicions de venda del seu forfet de temporada. L'estació de La Coma i La Pedra va informar per mitjà del seu canal a Instagram de quines són les garanties que ofereix als seus clients que optin per la compra del passi de temporada. Unes garanties que, en l'actual context de pandèmia, totes les estacions s'esforcen en oferir als seus esquiadors habituals del passi de temporada com a mesura de confiança.

En resum, l'estació manté els preus i ha informat que les garanties que ofereix als seus clients en cas de reconfinament i tancament de l'estació se sintetitzen, bàsicament, en tres qüestions ben fàcils d'explicar. Per exemple, si no es pot obrir l'estació per la Covid-19, es fa un reemborsament del 100% de l'import pagat. Si es fa una obertura que no supera els trenta dies, aleshores es fa un reemborsament del 75% de l'import del forfet de temporada. Si superen un mínim de seixanta dies d'obertura, el desemborsament és del 30% i, finalment, si se superen els setanta dies d'obertura ja no es fa cap classe de desemborsament.

Podeu ampliar aquesta informació i les tarifes dels passis de temporada en aquest enllaç: portdelcomte.net/abonaments/

Mesures preventives adoptades a Port del Comte

· Distància: mantindrem les distàncies a les cues (que procurarem que siguin poques, com cada any).
· Mascareta: ús de la mascareta en espais tancats, i en remuntadors mecànics.
· Rentat de mans: malgrat que portem guants, quan parem per reposar, comprar l'esmorzar o el dinar, rentem-nos les mans freqüentment!
· Pagament amb targeta: minimitzem l'ús d'efectiu.
· Taquilles: es podrà comprar el forfet de l'endemà la tarda anterior, i reforçarem el servei de venda de forfaits per reduir les cues al màxim.
· Telecadires: prioritzem pujar al telecadira amb el grup amb qui hem vingut a esquiar.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny