Notícia

Baqueira aposta per la tecnologia

Entre les millores d'aquesta temporada, la producció de neu i la digitalització dels serveis

forfet,baqueira
Entre les millores d'aquesta temporada, la producció de neu i la digitalització dels serveis Autor/a: Baqueira
Aposta per la tecnologia, premi a la fidelitat mantenint els preus dels forfets, millores en la producció de neu i aplicació de les mesures de prevenció contra la Covid19 per a la màxima seguretat dels esquiadors són les principals novetats de Baqueira Beret per a la temporada 2020 -21.


Baqueira Beret aposta decididament per la tecnologia en temps de pandèmia. En la temporada 20-21 les novetats se centren en millorar, un cop més, l'experiència en línia dels clients, des de la reserva de les seves vacances de neu fins a l'últim dia d'esquí o snowboard. Aquest pas endavant en serveis digitals permet un millor compliment dels protocols Covid19 ja que redueix la necessitat dels clients de passar pels punts de venda de l'estació.

Entre aquestes novetats es troben millores del BaqueiraPASS i el nou BaqueiraTICKET, el manteniment dels preus dels forfets respecte a l'hivern passat, una producció de neu amb més capacitat i eficiència, un mapa de pistes interactiu 3D, check-in online per als serveis SkiService, el servei delivery de la comanda en cafeteries a través de codi QR i la implementació de les mesures de seguretat i protecció de la Covid19.

BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET

La temporada 20/21 Baqueira Beret posa a disposició dels seus clients tres modalitats de forfet, a més de la venda habitual a taquilles destaquen la venda en línia del BaqueiraPASS, amb serveis exclusius dins de l'APP, i del BaqueiraTICKET. Tots dos estan disponibles en suport tipus forfet i un cop es disposa de la mateixa, no cal passar de nou pels punts de venda en tot l'hivern, amb la comoditat que això significa. Tots dos permeten la compra a www.baqueira.es i en la renovada APP de l'estació.

El BaqueiraPASS és molt més que un forfet, a més de la comoditat de demanar-línia, les persones interessades el reben directament al seu domicili. És nominal ja que permet nombrosos avantatges i vàlid per a 3 temporades. Es recarrega en línia per temporada o bé es poden comprar d'1 a 7 dies d'esquí amb descompte sobre el preu general.

El BaqueiraTICKET es pot recollir a taquilles de l'estació i establiments adherits al llarg de la Val d'Aran i Valls d'Àneu es recarrega en línia d'1 a 7 dies i té una validesa anual. És molt pràctic per a famílies i grups d'amics perquè ara des de l’APP amb el lector QR integrat es recarreguen múltiples BaqueiraTICKET d'un sol cop i per part d'una sola persona.

Restauració digital

S'ofereix a les cafeteries el servei delivery de manera exclusiva. Mitjançant el codi QR situat a la taula es podrà fer la comanda i pagar-ho amb targeta. La comanda arribarà directament a la cuina per l'APP en línia i finalment se servirà a taula pel cambrer. D'aquesta manera, no hi haurà necessitat d'aixecar i anar a el punt de venda.

Mapa 3D Baqueira

L'Estació estrena un mapa 3D de Baqueira Beret, amb els remuntadors, pistes i punts d'interès actualitzats a l'instant a través del gestor de pistes. Aquest mapa permet la geolocalització de l'esquiador i es poden filtrar traçats i serveis segons les necessitats de l'esquiador o snowboarder. Està actiu en l'APP i al web de Baqueira i els posseïdors del BaqueiraPASS a través del Ski Track podran visualitzar els seus recorreguts de el dia sobre aquest mapa.

Millores en la producció de neu a Beret

Aquesta temporada augmenta la capacitat d'innivació a Beret gràcies a la nova bassa d'aigua. Amb una capacitat de 187.500m3 de volum d'aigua, la bassa compta amb 27.400m2 de làmina d'aigua acabada en platja de pedres. La part tècnica es controla des d'una sala de màquines semisoterrada de 493m2, dotada amb 6 bombes 1.140m3 / h d'aigua a 61 bars de pressió.

D'altra banda, s'amplia el nombre de innivadors al Clot der Os, a la zona de debutants de Beret, que augmenta amb 16 unitats més passant de 710 a 726 en el total de l'estació.

SkiService es digitalitza

Les botigues de material d'esports d'hivern propietat de l'estació, que ofereixen les últimes novetats en material d'esquí i snowboard, per a aquesta temporada salten al digital de ple amb sistemes de gestió d'última generació. L'objectiu és millorar la qualitat de servei a el client gràcies a el nou sistema de reserva online de material denominat check-in online que agilitza els tràmits. El client ho trobarà tot preparat i només haurà de provar que la talla demandada és la seva. D'aquesta manera s'agilita la recollida i s'eviten aglomeracions a les botigues.

A causa de la situació de pandèmia les principals mesures que es prenen en aquest servei  són la reducció de l'aforament a l'interior de el local i l'esmentada reserva prèvia de material check-in online, s'apliquen plans de neteja revisats i reforçats en la desinfecció del material de treball i armaris guarda-esquís en cada canvi d'usuari, desinfecció del material de lloguer després de l'ús i també desinfecció del material particular per reparació al taller.
Es mantenen els preus

Baqueira Beret manté els preus en totes les categories de forfet, respecte a la temporada passada, com un gest cap a la fidelitat als seus clients. La tarifa de dia és de 54,5 € adult i 36 € l'infantil.

Més informació http://baqueira.es/estacion/forfaits-baqueirapass/
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny