Notícia

Preocupació al sector de la neu andorrà per l'esborrany català de la desescalada

El Govern andorrà es manté en contacte permanent amb la Generalitat de Catalunya

grndvalira,aliga,tarter,bandera,andorra,grada
Preocupació al sector de la neu andorrà per l'esborrany català de la desescalada Autor/a: Grandvalira
El Govern andorerà ha emès aquest dimarts un comunicat manifestant el seu parer sobre el procés de desescalada que ahir es va filtrar a la premsa catalana. La preocupació pels continguts de l'esborrany és màxima per a la indústria del turisme d'hivern a Andorra, ja que suposaria un daltabaix important per al sector de la neu. En cas de confirmar-se i aprovar-se aquest esborrany, la mobilitat normalitzada entre Andorra i Catalunya quedaria paralitzada i, en conseqüència, les estacions d'esquí andorranes no podrien rebre esquiadors catalans fins passades les festes de Nadal.

En qualsevol cas el Govern andorrà recorda que és un esborrany i que l’aprovació definitiva no s'ha produït per part de la Generalitat de Catalunya. També han senyalat que des del govern andorrà s'estan mantenint contactes amb les autoritats catalanes i les autoritats del govern espanyol.

Recordem que el document és un esborrany i que, de fet, està pendent d'aprovació del Procicat. La primera fas serà vigent fins al 7 de desembre, però no es descarta que es pugui anar revisant i progressant en la planificació de l'obertura. Veure esborrany en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny