Notícia

Gerard Sabarich, alcalde de Rialp, demana mobilitat per l'1 de desembre si hi ha neu a les estacions d'esquí

Farà arribar una carta al Govern català per mostrar el seu rebuig a les restriccions que impedeixen la mobilitat 'normalitzada'


Primeres reaccions a l'anunci del pla de mobilitat i desescalada presentat avui pel Govern català. Gerard Sabarich, alcalde de Rialp, demana mobilitat per l'1 de desembre si hi ha neu a les estacions d'esquí i recorda la necessitat de poder treballar. Avui mateix enviarà una carta per demanar que es rectifiqui el pla de mobilitat presentat.


L'Ajuntament de Rialp, municipi en el qual s'hi ubica l'estació d'esquí de Port Ainé, farà arribar una carta al Govern català per mostrar el seu rebuig al fet que les restriccions de mobilitat impedeixin als esquiadors de fora de la comarca arribar a les estacions d'esquí fins, com a mínim, el 21 de desembre. Destaca, a més, que per al Pallars Sobirà, el veritable mes d'agost que es dona a la costa, aquí és al llarg dels mesos d'hivern. Cal recordar, que el turisme d'hivern és clau per a l'economia de les comarques del Pirineu i així ho van fer notar abans d'ahir els gremis d'hostaleria en una reunió a la Llotja de Mar de Barcelona, en el qual ja van  alertar de les conseqüències que tindria la no obertura de les estacions d'esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny