Notícia

Boí Taüll guardonada a la gala dels World Ski Awards

Escollida millor estació d’esquí de l'Estat espanyol de l’any 2020

boi taull,puig falco,puigfalco,snowboard
Boí Taüll guardonada a la gala dels World Ski Awards Autor/a: M. R.
L’estació ribagorçana rep per tercer any consecutiu aquest guardó que reconeix internacionalment l’excel·lència en el turisme de neu i la situa al capdavant del sector. El suport mostrat per les persones usuàries ha estat de nou clau per a la candidatura de l’estació fent que, gràcies al vot popular, Boí Taüll hagi estat guardonada.


En aquesta edició de 2020 del premis World Ski Awards, l’estació de Boí Taüll ha estat, per tercera ocasió consecutiva, reconeguda com la millor estació d’esquí d’Espanya. Aquests premis, que s’entreguen a estacions d’esquí i hotels des de l’any 2013, van ser promoguts per l’organització internacional World Travel Awards, que des del 1993 organitza aquesta i d’altres entregues de premis a l’excel·lència en el sector del turisme.

L’elecció de les estacions guardonades es realitza mitjançant una votació popular que es promou entre els aficionats a l’esquí i professionals del sector turístic dels viatges de neu (hotelers, agències...). 
 
La direcció de l’estació conclou que aquest reconeixement és fruit del treball intens de l’equip humà de l’estació i agraeix, un any més, la fidelitat de les persones usuàries que han emès el seu vot favorable a la candidatura de l’estació, que fa extensiva a la Vall de Boí i a l’Alta Ribagorça com a destí hivernal de referència. 
 
Boí Taüll encara ara la temporada 2020-2021 amb il·lusió pel reconeixement a la feina feta i amb l’enfocament posat en la transformació digital de l’experiència de l’usuari prèvia i durant la seva visita a l’estació i al territori. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny