Notícia

Black Friday a Pal-Arinsal vàlid per dues temporades

Arriba el White Friday a Vallnord-Pal-Arinsal, la tradicional venda de forfets de dia al 50%

telecadira,les fonts,arinsal
Black Friday a Pal-Arinsal vàlid per dues temporades Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
El divendres, 27 de novembre, l’estació andorrana realitzarà la quarta edició del seu ja tradicional Black Friday, però aquest any sota el nom White Friday. Cada usuari podrà adquirir màxim cinc forfets de dia gaudint d’un descompte del 50% en cadascun d’ells. La promoció serà vàlida fins que s’esgotin les 10.000 unitats que sortiran a la venda a través de la botiga online de Vallnord-Pal-Arinsal. La gran novetat d’aquesta edició serà que els passis seran vàlids fins a finals de la temporada d’hivern 2021-2022.


Vallnord-Pal-Arinsal s’apunta aquest divendres 27 de novembre al White Friday. L’estació posarà a la venda 10.000 unitats del forfet de dia al 50% de descompte i aquest any, una de les grans novetats d’aquesta promoció és que podran gaudir dels passis qualsevol dia durant dues temporades, és a dir, fins a finals de la temporada d’hivern 2021-2022. La promoció permetrà l’adquisició de fins a cinc unitats per persona a un preu per forfet de 21 €.
 
Per beneficiar-se d’aquesta promoció, el client haurà de dirigir-se al següent enllaç https://bit.ly/whitefriday2021 i introduir el codi WHITEFRIDAY2020PA, després de registrar-se com a usuari. La promoció finalitzarà un cop exhaurits els 10.000 forfets de dia que sortiran a la venda.
 
Per a tots les clients que van adquirir el seus forfets de dia en la temporada 2019-2020 i no van poder gaudir d’algun d’ells, Vallnord-Pal-Arinsal ofereix la possibilitat d’utilitzar-los entre el 13 de març i l’11 d’abril del 2021.
 
 
Tots els detalls del White Friday
https://vallnordpalarinsal.com/white-friday

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny