Notícia

Macron posa en dubte que les estacions franceses obrin per Nadal

Ha insinuat que la inauguració de la temporada serà a mitjans del mes de gener

macron
Macron posa en dubta que les estacions franceses obrin per Nadal Autor/a: Captura
Galleda d'aigua freda per als esquiadors i estacions d'esquí franceses. El president de la República francesa, E. Macron, ha anunciat fa pocs minuts que l'obertura de pistes i remuntadors per Nadal no està gens clara. És més, possiblement la inauguració de la temporada s'acabarà fent a mitjans del mes de gener. La notícia arriba poc més de 48 hores després que les estacions d'esquí franceses demanessin mitjançant una "carta de súplica" que l'obertura fos autoritzada per abans de Nadal.

Tot i que no s'ha tancat en banda, és a dir, no hi ha un no rotund a l'obertura, els digitals del sector neu de França es veuen a venir el pitjor. A més, ha informat que si hi ha obertura aquesta serà sense bars ni restaurants actius a les estacions. I pitjor encara el que proposa: suggereix que els països veïns adoptin mesures de forma coordinada, una petició que, segons sembla, prové de la veïna Itàlia, on la situació sanitària queda lluny d'estar controlada.

El titular a Skipass: E. Macron douche les espoirs de la montagne.
El titular a Skieur.com: Ouverture des stations de ski à Noël : le terrible doute lancé par le président de la République...
A L'Independant: Covid-19 - Pour Macron, "les stations de ski ne devraient pas ouvrir pour les fêtes de fin d'année"

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny