Notícia

Masella, a poques hores de producció de neu per obrir les primeres pistes

L'estació ja té l'eix central i la pista Coma Oriola amb un gruix important de neu produïda


No hi ha temporada en la qual Masella no s'apunti al carro de ser la primera del Pirineu en obrir pistes. I aquest any sembla que ho té tot bastant a punt per tornar a repetir aquest fet. Sobre el terreny es pot observar com Masella podria obrir pistes només que continuï fent fred algunes poques hores més.


masella-neu_produida-251120-1

Aquestes són les imatges que ens arriben avui des de Masella. Des de bon matí han estat produint neu en gairebé tot el que es coneix com a eix central, és a dir, les pistes Tosa Vermella, Les Fustes, Central, La Cova i Enamorats. Pel que fa a Coma Oriola, i vist l'aspecte que ofereixen les fotografies que us adjuntem a l'àlbum capturat avui, fa pensar que estan a pocs cm de gruix de neu suficient per d'obrir aquesta pista.

De fet, aquesta pista i el telecadira del mateix nom, són tradicionalment el primer sector de Masella que s'obre al públic. Així doncs, la pregunta que ens fem és: seria possible que amb una o dues nits més de producció de neu ja es pugui obrir Masella? I vosaltres què en penseu? La pregunta del milió és, com cada any, en quin moment la direcció de l'estació decidirà inaugurar la temporada.

Que la pandèmia, amb totes les prevencions i mesures de seguretat sanitària que cal adoptar, no ens privi de tornar a pistes ben aviat.

Veure àlbum de fotografies d'avui 25 de novembre de 2020 o el nostre vídeo a Youtube.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny