Notícia

Andorra també s'apunta al forfet per a l'esquí de muntanya

El Govern andorrà ha aprovat el reglament per a la pràctica d'esports de neu dins les pistes d'alpí

skimo,grandvalira
Andorra també s'apunta al forfet per a l'esquí de muntanya Autor/a: Grandvalira
Les estacions d'esquí estan treballant per oferir un forfet amb assegurança a tots aquells practicants que vulgui fer esquí de muntanya dins del domini. A més, el Govern andorrà té com a objectiu fixar els requisits per a la pràctica dels esports de neu i afectarà a les empreses explotadores i concessionàries.


Ski Andorra presentarà un forfet conjunt de tots els dominis esquiables per fer activitats com ara esquí de muntanya i raquetes de neu. Serà realitat després que el Govern andorrà hagi aprovat el reglament dels requisits per practicar esports de neu, més enllà de l'esquí alpí i el de fons. Així els practicants de l'esquí de muntanya hauran de contractar un forfet per practicar aquesta activitat esportiva. El preu podria ser d'uns 150 euros i serviria per a totes les estacions, ja que arribaria sota el paraigua d'Ski Andorra.

A la pràctica seria un forfet "skimo" similar al que va crear el Grup FGC per a les seves estacions al Pirineu català. A més, segons el reglament, els esquiadors s'hauran d'adaptar als itineraris o pistes d'esquí, en els horaris marcats per les empreses explotadores. No es podran portar gossos i s'està estudiant que inclogui una assegurança.

Segons ha informat avui la ràdio-televisió pública andorrana, el reglament inclou que en sentit pujada i si es va per pista d'esquí, s'haurà d'anar pel costat dret. En cas de fer-ho en grup serà en fila índia. En sentit baixada, caldrà fer-ho pel lateral de la pista per no malmetre les condicions i si es fa de nit, es requerirà un frontal i accessoris reflectors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny