Notícia

La ministra Reyes Maroto confirma que les estacions d'esquí obriran

El Govern espanyol anuncia que es desmarca de la proposta d'Àngela Merkel

Reyes Maroto,ACN
La ministra Reyes Maroto confirma que les estacions d'esquí obriran. Imatge d'arxiu. Autor/a: ACN
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha declarat a RNE que el Govern espanyol es desmarca de la iniciativa d'Alemanya i Itàlia i que mantindrà les "activitats obertes amb seguretat", entre les quals les estacions d'esquí.


squiador-vallter
Esquiador a Vallter en una imatge d'arxiu. El Govern espanyol anuncia que es desmarca de la iniciativa d'Alemanya les estacions d'esquí podran obrir aplicant els protocols de seguretat (Foto: DDLN).

El Govern espanyol anuncia que es desmarca de la iniciativa d'Alemanya i Itàlia i mantindrà les "activitats obertes amb seguretat". Ho ha explicat la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, al programa de Las Mañanas de RNE, on afirma que la posició d'Espanya respecte a el debat sorgit a la UE sobre la conveniència de mantenir tancades les estacions d'esquí fins després de Nadal és "tenir les activitats obertes amb seguretat , aplicant els protocols".

El debat provenia del Consell Europeu i "creiem que amb els nostres protocols de seguretat i amb les mesures que hem pres com la d'exigir PCR a tots els viatgers internacionals hem garantit que Espanya és una destinació segura", ha apuntat la ministra .

Segons Maroto, el Govern espanyol defensa que ara quan "es veu la llum a la fi del túnel" amb la propera arribada de la vacuna, en lloc d'imposar restriccions, s'impulsi la "mobilitat segura". "Volem ser un altaveu que es comenci a parlar més de mobilitat segura que de restriccions", ha postil·lat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny