Notícia

Llevantada amb ganes i més neu a la vista

Vallter 2000 és l'estació que més neu està rebent, però també se n'estan beneficiant Núria, La Molina i Masella

webcam,vallter
Llevantada amb ganes i més neu a la vista. Webcam de Vallter aquest dissabte matí. Autor/a: Captura
Neva amb ganes aquest dissabte matí i així ens ho mostren les diferents webcams del Pirineu. Vallter 2000, a la capçalera de la vall de Camprodon, és possiblement la que més neu està rebent. Llevantada d'avui dissabte a banda, tenim bones notícies i és que ve més neu per la setmana vinent.


skipass-061220.jpg
Captura de la predicció mèteo per a la setmana vinent que facilita Skipass (Skipass).
 

Bones notícies i bon dia esquiadors!. Està nevant amb ganes aquest dissabte matí, i sembla que encara queden unes quantes hores més de precipitacions, en especial al Pirineu més oriental. De fet, Vallter 2000 és l'estació que més s'està beneficiant de les nevades, un fet que és habitual en aquesta estació quan les pertorbacions prenen direcció sud-nord i es carreguen d'humitat al Mediterrani.

Per comprovar-ho res millor que les diferents webcams del Pirineu oriental, com ara La Molina, Masella, Vall de Núria i Vallter 2000. I les prediccions són bones, ja que a banda que la nevada encara s'estirarà fins a la a mitja tarda, i tot apunta al fet que la setmana vinent tindrem més neu segons, model predictiu d'Skipass.

Segon aquest model la nevada serà més extensa, ja que la cota de neu baixarà fins als 1.400 metres, amb gruixos propers als 10 o 15 cm tant per al vessant sud com pel nord. Falten dies i caldrà seguir-ho atentament.

Plànol de gruixos de neu d'Skipass

El plànol de gruixos de neu que hem publicat a l'encapçalament de l'article s'ha obtingut via l'aplicació de precipitació de neu usada per Skipass. Podeu consultar la previsió d'aquest model, que és d'actualització constant, fent ús de la seva aplicació. El localitzareu dins el web, a l'apartat de meteorologia, que permet consultar dia a dia la previsió de precipitacions zonificades i l'acumulació de neu, tant senzill com fent ús del ratolí sobre el calendari que se situa sota el plànol de previsió meteorològica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny