Notícia

Masella: els esquiadors responen a la llevantada

Més de cinquanta esquiadors han trepitjat La Tosa d'Alp aquest matí

masella,llevantada
Esquiadors o practicants de snowboard aquest matí a la pista Isards de Masella Autor/a: Particular
No falla mai: si neva amb ganes i a les pistes hi ha neu, els esquiadors hi responen amb la seva presència. Sigui novembre o sigui març. Avui per la Tosa d'Alp hi han passat un bon nombre d'esquiadors que, foquejant, hi han accedit majoritàriament des de l'aparcament de Coma Oriola, a Masella. I és que la llevantada ha deixat un panorama dels que fan afició.


masella-skimos-llevantada-291120%283%29
Avui a Masella (Foto: particular).

Trenta centímetres de neu pols, sol i vent en calma: aquest era el comunicat meteorològic i de neu de tal dia com avui al Pirineu oriental. I amb un comunicat tan breu i concís com aquest, a la vegada que seductor i convincent, era de preveure que en qualsevol cim del Pirineu oriental els esquiadors s'hi aproparien pujant amb pells de foca o amb raquetes.

I així ha estat a la Tosa d'Alp (2.534 m), cim que avui matí ha estat visitat per més cinquanta "skimos" que hi han arribat foquejant desde l'aparcament de Coma Oriola, a Masella. Sense cap mena de dubte, ha estat un d'aquells dies que fan afició. Us deixem amb algunes imatges d'esquiadors que hi hem capturat avui.

Si preferiu paisatges o detalls sense esquiadors, també podeu veure el nostre àlbum de fotografies publicat a l'instagram.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny