Notícia

La Molina, Masella i Vallter comencen a trepitjar pistes

Les tres estacions del Pirineu oriental s'han vist molt beneficiades per la llevantada de dissabte nit

La molina,trepitjat de pistes
La Molina va començar a trepitjar pistes ahir diumenge. Autor/a: La Molina
Bones notícies i bons senyals per als esquiadors. Les tres estacions del Pirineu oriental que s'han vist més beneficiades per la llevantada de dissabte nit han començat a trepitjar pistes. La Molina i Vallter 200 ja ho van fer ahir diumenge, mentre que Masella s'hi ha posat avui.


La llevantada de dissabte nit ha estat la responsable de posar la primera base de blanc a les estacions d'esquí més orientals del Pirineu. El temporal de neu va deixar més de 30 cm de neu a La Molina i Masella, mentre que a Vallter n'hi va deixar 40 o fins i tot més. Es tracta d'un magnífic mantell de neu que servirà de base per a la resta de temporada, a l'espera d'incrementar-ne el gruix, sigui amb noves precipitacions naturals o amb neu produïda.

De fet, s'esperen més nevades per aquesta mateixa setmana. De moment les tres estacions han començat a trepitjar les pistes, un procés que té l'objectiu de compactar la neu i fer-la així més densa, un procés que ajuda en el seu manteniment i conservació. Bones notícies doncs per als esquiadors i snowboarders. El compte enrere ja no sembla de dies, sinó més aviat d'hores per a l'inici de la temporada 2020-21.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny