Notícia

Segon objectiu de Macron: evitar la fuga d'esquiadors francesos

Macron anuncia mesures per evitar que esquiadors francesos vagin a estacions de països veïns

formigueres,teleesquis,perches_blanches
Segon objectiu de Macron: evitar la fuga d'esquiadors francesos Autor/a: Diaridelaneu.cat
El president francès anuncia mesures per evitar la fuga d'esquiadors francesos cap a altres països durant les festes de Nadal. Per evitar-ho prepara un paquet de mesures i controls per dissuadir-los.


les-angles-club-ski-mur-mermet
Esquiadors d'un club a Les Angles (Foto: arxiu).

Emmanuel Macron ha anunciat fa unes hores que el Govern gal preveu controls i mesures restrictives per evitar que els francesos vagin a esquiar a fora de França durant el Nadal. Així doncs s'establiran mesures restrictives i dissuasives per evitar la fuga dels seus esquiadors cap a les estacions del sud del Pirineu o dels Alps suïssos.

Textualment, ha declarat que "si hi ha països de la UE i d'altres països que mantenen obertes les seves estacions d'esquí, activarem mesures de control per dissuadir que els nostres conciutadans visitin altres zones". També ha donat a entendre que creu que no seria correcte que, si França, Itàlia i Alemanya tanquen les seves estacions, els francesos visitin destinacions d'hivern d'altres zones que entén que també haurien d'estar tancades.

Ha avisat que aquestes mesures es preparant en els propers dies. Segons la premsa francesa i nord-catalana, però, està prevista una nova reunió per a l'11 de desembre entre el govern i els professionals del sector. Hi ha esperances que en l'esmentada reunió les mesures de tancament de remuntadors fins al gener es puguin revocar o suavitzar.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny