Notícia

Masella obrirà el 9 de desembre

Acaba d'anunciar a les xarxes socials que obrirà passat el pont de la Puríssima

masella,panoramica,esquiador,llevantada
Una imatge de Masella d'aquesta pssat cap de setmana. Autor/a: Particular
Ja hi ha data d'obertura oficial per a Masella: si les autoritats sanitàries els ho permeten obriran el 9 de desembre. Masella opta així per la prudència i deixarà passar el pont de la Puríssima.


Ja hi ha data d'obertura oficial per a Masella: si les autoritats sanitàries els ho permeten, obriran el 9 de desembre. Ho acaben  d'anunciar a les xarxes socials i per tant l'estació cerdana, tot i tenir neu natural per obrir ara mateix, després d'haver trepitjat pistes, i fins i tot haver estat reforçant el mantell base amb neu produïda des d'aquesta passada matinada, la direcció de l'estació ha optat per deixar passar el pont de la Puríssima.
 

Possiblement es tracti d'una mesura prudent destinada a dosificar millor l'arribada dels esquiadors i evitar una imatge de massificació que, ara mateix i donades les circumstàncies, és el que menys convé a tot el sector de la neu al Pirineu i a tot Europa. El dia 9 doncs, ja tenim l'opció d'esquiar a les pistes de Masella.

Pel que fa a les estacions del Grup FGC ja van anunciar fa dies que la previsió és d'obrir el 7 de desembre. La Molina i Vallter 2000 ja van rebre el cap de setmana passat una nevada d'entre 30 i 40 cm que ha deixat les dues estacions a punt per a l'inici de la temporada. A més, la nevada natural s'ha estat reforçant des d'aquesta nit amb neu produïda.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny