Notícia

Les estacions d’esquí catalanes es posen d'acord: 9 de desembre

Ho caben de confirmar en un comunicat de premsa conjunt i la decisió s'ha fet arribar al departament de Salut

masella,esquiador,xavi_fanlo
Una imatge de La Molina i Masella diumenge passat, després de la llevantada. Ja tenen neu i també data d'obertura: 9 de desembre Autor/a: Particular
L'ACEM acaba d'emetre un comunicat de premsa per informar que la prioritat de les estacions d’esquí catalanes és la salut dels esquiadors, dels treballadors i de totes les persones que viuen a l’entorn. En aquest sentit aposten per fer una obertura prudent i conjunta de tots els centres hivernals. Prudent, sí, perquè la data escollida és el 9 de desembre, un cop passat el pont de la Puríssima. La decisió ja s'ha fet arribar al departament de Salut.


Comunicat de premsa de l'ACEM:

La prioritat de les estacions d’esquí de Catalunya és la salut dels nostres visitants, dels nostres treballadors i de totes les persones que viuen a l’entorn
 
Les estacions d’esquí de Catalunya hem decidit no obrir abans del dia 9 de desembre, sempre que s’hagi passat al tram 2 (confinament comarcal) i les condicions de neu ho permetin.

Aquesta decisió està basada en la prudència i la nostra primera prioritat, que és la salut dels nostres visitants, dels nostres treballadors i de totes les persones que viuen a l’entorn.

• Hi ha el compromís de tots els actors de la muntanya de seguir i donar suport a totes les directrius i recomanacions que rebem de les autoritats.
 
• No ens sembla raonable obrir amb el pic d’afluència previst en un moment on hem de validar el funcionament de tots els protocols que hem establerts per protegir els nostres visitants, treballadors i entorn.
 
• Prenem aquesta decisió a fi de preservar tota la resta de la temporada atès la importància cabdal que te el sector per a l’economia de la muntanya alhora que donem suport al Govern en la lluita contra la pandèmia.
 
• En aquest sentit, demanem als nostres visitants que segueixin en tot moment les directrius que trobaran detallades a les estacions a fi d’aconseguir entre tots preservar la seguretat sanitària i amb ella l’activitat que tots desitgem.
 
Hem comunicat la nostra decisió al departament de Salut, qui ha manifestat el seu agraïment i avinença amb la decisió del sector, que ve a donar suport a la línia de prudència que tothom ha de tenir, per tal de continuar treballant pel control de la pandèmia.
 
Així doncs, us animem a venir a les nostres estacions tan aviat com sigui possible, en les que trobareu un entorn segur per poder gaudir plegats de l’esquí que ens ofereix el nostre país.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny