Notícia

Masella, única estació que podria obrir el dia 9

Les estacions del Grup FGC ja van avisar que només obririen si s'avançava en la mobilitat comarcal

masella,esquiador,
Imatge de Masella de diumenge passat. Autor/a: Particular
Les estacions d'esquí gironines "a punt" per obrir però sense data a l'espera del desconfinament comarcal. El sector aposta per la prudència amb l'esperança de tenir una temporada continuada i sense interrupcions per la covid.


presentacio-temporada-ripoll

Presentació atípica de la temporada d'hivern del Pirineu de Girona aquest dijous a Ripoll. Els representants de les cinc estacions d'esquí han afirmat que "estan a punt" per obrir però sense una data concreta per les restriccions de la pandèmia. Masella és l'única que es planteja encara l'obertura el 9 de desembre però no està del tot decidit. Per contra, les estacions del Grup FGC ja van avisar que només obririen si s'avançava en la mobilitat comarcal, un avenç que avui al migdia ha quedat descartat.

Des de FGC, que gestiona Vall de Núria, Molina i Vallter 2000, ho supediten al desconfinament comarcal. "Cal obrir quan toqui i no guanyar un dia o dos", ha dit el seu president Ricard Font. El Patronat de Turisme Costa Brava i la resta de representants han destacat que l'esquí és "segur", que s'han pres mesures per evitar cues i que cal que la temporada sigui continuada i sense interrupcions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny