Notícia

L'hoquei gel de Puigcerdà, aturat per la Covid

El CG Puigcerdà atura la seva activitat per prudència després d’uns casos positius per COVID 19

hoquei,gel,puigcerda
L'hoquei gel de Puigcerdà, aturat per la Covid Autor/a: CG Puigcerda
La Junta directiva del CG Puigcerdà ha decidit aturar els entrenaments de totes les categories del club seguint les recomanacions sanitàries després que els darrers dies un seguit de positius hagin afectat a diversos jugadors de l’entitat. Tot i que hi han equips del club no afectats per la pandèmia s’ha preferit, per sentit de la responsabilitat, aturar temporalment l’activitat i d’aquí a uns dies, quan s’hagi fet net, tornar a reempendre uns entrenaments que només feia una setmana que s’havien tornat a poder realitzar.

Extremant les mesures de seguretat i defugint dels possibles relaxaments que de vegades la situació convida, el club té la intenció de seguir ben aviat amb el seu funcionament habitual i s’espera que l’aturada sigui de pocs dies.

Els equips sènior han suspès també els seus partits previstos per aquest proper cap de setmana i esperen poder jugar el cap de setmana següent mentre ja es busquen noves dates per recuperar els partits aplaçats. Dissabte hi havia un derbi pirinenc entre l’equip masculí i el CH Jaca i diumenge la interessant visita de Quimeras Valdemoro, quartes classificades, per posar a prova a l’equip fememení. Hauran d’esperar aquests enfrontaments i segurament es jugaran els dos el gener.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny