Notícia

La Rabassa obre el primer traçat per a l'esquí nòrdic

Amb el suport de neu produïda s'ha condicionat un quilòmetre al Pla de Canongle

neu produida,la rabassa
La Rabassa obre el primer traçat per a l'esquí nòrdic Autor/a: La Rabassa
Primera estació de nòrdic que obre al Pirineu. Naturlandia obre l’estació d’esquí de fons de la Rabassa. S’ha condicionat una pista d’un quilòmetre al Pla de Canongle per a la pràctica de l’esquí nòrdic.


L'estació d’esquí de fons de la Rabassa obre aquest dimarts 8 de desembre la pista del Pla de Canongle (1 km) per a la pràctica de l’esquí de fons, tant per a la modalitat clàssic com per patinador. Així, Naturlandia és la primera estació d’aquestes característiques dels Pirineus que obre les seves instal·lacions als esquiadors. Les nevades dels darrers dies, juntament amb la producció de neu de canó, han assegurat una base òptima que permet tenir la pista en bones condicions per a la pràctica de l’esquí nòrdic. L’equip de terreny ja ha trepitjat i treballat la pista, que obrirà aquest dimarts per als esportistes del país, complementant l’oferta lúdica i gastronòmica del parc.

Els usuaris que vulguin utilitzar la pista ho podran fer amb el forfet de temporada d’hivern de la Rabassa, o bé amb el de dia, que tindrà un preu promocional del 50% de descompte i serà gratuït per a les persones que lloguin el material. Per al cap de setmana del 12 i 13 de desembre, s’ha preparat una promoció que inclou el forfet, el lloguer del material i una hora de classe col·lectiva per 25 euros l’adult, i 18 euros l’infant (de 6 a 13 anys). Es recomana reservar per telèfon al 741444.

L’estació vol apropar aquesta modalitat als residents, oferint una alternativa esportiva que alhora potencia el contacte amb la natura.

La pista és un circuit tancat que de dificultat fàcil, situat a 2.000 m, al Pla de Canongle, i que voreja el Parc d’animals i els boscos de la zona. L’horari d’obertura de les instal·lacions de les pistes, així com de la resta de les activitats serà de 9 a 17h. L’estació tornarà a obrir el cap de setmana del 12 i 13 de desembre, per reprendre l’activitat el 19 de desembre.

La intenció a partir d’aquesta data és de romandre oberts fins a finals de temporada, si les condicions de neu i la situació sanitària així ho permeten, ampliant el nombre de pistes i activitats. Aquestes dates coincideixen amb les de les propostes d’oci que s’han posat en marxa aquest pont.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny