Notícia

La Cambra insisteix en l'aeroport de Grau Roig

Segons la Cambra de Comerç andorrana hi arribarien avions poc contaminants i poc sorollosos

grau roig,aeria
La Cambra insisteix en l'aeroport de Grau Roig. Imatge d'arxiu. Autor/a: Grandvalira
La Cambra de comerç andorrana defensa construir un aeroport a tocar de l'estació d'esquí de Grau Roig i afirma que això no ha de ser un problema amb el medi ambient de la zona.


L'impacte mediambiental que tindrà la construcció de l'aeroport de Grau Roig no hauria de ser un problema. Així ho creu la Cambra de Comerç andorrana, que assegura que s'invertirà una quantitat important de diners a mantenir l'entorn natural de la zona. La Cambra confia amb què el possible l'impacte mediambiental no sigui un entrebanc per seguir endavant amb el projecte de la construcció de l'aeroport de Grau Roig.

El president de l'entitat, Miquel Armengol, en declaracions recollides avui a la ràdio-televisió pública andorrana, ha admès que l'estudi sobre l'impacte que tindrà a la zona encara no està fet, però apunta que es destinarà una part del pressupost del projecte a replantar arbres que s'hagin hagut de tallar per construir la pista.

Armengol defensa que la infraestructura pugui rebre vols de gran capacitat, que l'espai aeri només l'ocupin tres o quatre avions diaris i que seran avions poc contaminants i que no haurien de fer massa soroll.

El projecte està en una fase inicial i a l'espera de l'informe de viabilitat de l'Organització Internacional d'Aviació Civil (OACI).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista