Notícia

La denúncia pública d'una botiga de Candanchú que crea impotència

Una botiga d'esports no entèn que es pugui esquiar al Xanadú de Madrid però no al Pirineu

paloma_galindo
La denúncia pública d'una botiga de Candanchú que crea impotència Autor/a: Heraldo
"Per què es pot esquiar en un centre comercial tancat de Madrid i no a les estacions de Pirineu a l'aire lliure?" Així de simple però evident és la pregunta en forma de greuge comparatiu que genera les restriccions derivades de la pandèmia al Pirineu d'osca, però extensible al Pirineu català, andorrà o occità.


Aquesta és la pregunta-denúncia que planteja Paloma Galindo, gerent d'Esports Galindo, una botiga d'esquí i taller de reparació ubicada al peu de pistes de l'estació d'esquí de Candanchú:  "Per què si es pot esquiar a Xanadú Madrid, que és un centre comercial tancat amb una pista indoor, i no en les estacions d'esquí del Pirineu a l'aire lliure?"El vídeo s'ha començat a fer viral dins els empresaris del món de la neu i ahir se'n feia ressò un dels diaris de referència a l'Aragó, el Heraldo de Aragón. S'ha compartit per més de 200 perfils i ja porta més de 8.000 visualitzacions.

Paloma Galindo recorda que en un pont com aquest tindria set persones en plantilla però que per la situació actual de tancament a la botiga només hi treballa ella i el seu fill.

També destaca que ha invertit "un dineral" per garantir totes les mesures de seguretat a la seva botiga comprant planxes per desinfectar la roba de lloguen, tres aparells d'ozó per als esquís, gels, màscares i que després d'un gran esforç econòmic es troba sense clients perquè no poden o no els deixen arribar al Pirineu aragonès.

Així doncs els empresaris de sector de la neu del Pirineu d'Osca critiquen els "greuges comparatius" que es generen quan es permet l'activitat en zones comercials i en canvia no es permet una activitat a l'aire lliure com és l'esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny