Notícia

Esquiadors andorrans recullen firmes

La seva petició és simple: obrir les pistes als residents andorrans durant les festes de Nadal

andorrana,bandera,soldeu
Esquiadors andorrans recullen firmes Autor/a: Grandvalira
Obertura de les pistes d'esquí per a residents andorrans! Aquest és el nom de la campanya activada per esquiadors andorrans a la plataforma Change.org i l'objectiu és que les estacions comencin la temporada, a molt estirar per Nadal.


Esquiadors residents andorrans han començat una campanya de recollida de firmes per demanar al Govern i a les estacions d’esquí que s’obrin les pistes durant les festes de Nadal. De moment, la petició iniciada ja compta aquest dimarts nit amb gairebé 5.000 signatures.

En concret, el nom de la campanya és Obertura de les pistes d'esquí per a residents andorrans!  La recollida s'està fent via la plataforma change.org i recorden que l’esquí és una activitat amb poc risc de transmissió del virus. Recordar que fa només uns dies els equips de competició andorrans també demanaven l'obertura de pistes per entrenar però que des de les estacions d'alpí de Grandvalira, Vallnord i el mateix Govern andorrà s'ha consensuat l'obertura per a principis de gener. Per contra, avui ha obert La Rabassa, l'única estació de fons que hi ha al Principat d'Andorra.

Aquest és el text que acompanya la petició:

Som conscients que la situació sanitària actual és delicada i que plegats hem d'actuar a favor de la lluita contra el SARS-COV-2.

La situació econòmica del nostre país està sent molt afectada a causa d'aquesta pandèmia i les negociacions amb els països veïns marquen la direcció de les decisions preses del nostre govern. 

Entenem la lleialtat vers els estats que sempre ens donen suport però això no hauria de perjudicar als ciutadans d'Andorra durant les festes nadalenques. Som nombrosos els amants de les nostres muntanyes i dels esports que s'hi practiquen, moltes les famílies que solen aprofitar el descans del Nadal per esquiar amb els petits a les nostres estacions. Sobretot aquest any, que els parcs infantils també estan tancats.

Volem tenir l'oportunitat d'esquiar a les nostres estacions, VOLEM QUE OBRIN LES PISTES D'ESQUÍ PER A RESIDENTS. Andorra gaudeix de les millors estacions del sud d'Europa i se'ns està prohibint la pràctica de l'esquí perquè els països veïns no volen que els seus ciutadans vinguin a esquiar. És una llàstima, i molts estem apenats i ben decebuts.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny