Notícia

La no obertura de les estacions comença a passar factura

Les estacions d'esquí andorranes valoren demanar ajudes al seu govern per pagar els temporers

operari,conductor,telecadira,ensisa
Els temporers s'incorporaran aquesta setmana vinent al seu lloc de treball Autor/a: ENSISA
Les estacions andorranes demanaran ajudes per pagar els salaris dels més d'un miler de temporers que s'incorporaran aquest mes.


Era previsible i així ha estat. La no obertura de les estacions comença a passar factura i és que sense tenir clar quan podran obrir les pistes, les estacions d'esquí han d'anar incorporant progressivament els temporers. Per poder fer front a les despeses i sense possibilitat de tenir ingressos, les estacions valoren demanar ajuda al Govern. El president d'Ski Andorra, Francesc Camp, ho ha explicat aquest matí a la ràdio televisió pública andorrana i també ha comentat que les pèrdues del sector seran superiors al que havien previst.

De cara a la setmana vinent un miler de temporers del sector de la neu s'incorporaran als seus llocs de feina a les estacions d'esquí. I aquí està el problema de fons, que si bé s'incorporaran al seu lloc de treball, la realitat és que les estacions estan tancades. De moment començaran fent les vacances que els pertocarien al final del període de treball.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny